Rankingi - Cruiserweight
|
14-11-2015, 08:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Rankingi - Cruiserweight
Chodzi o to, że Huck jak dla mnie nie odniósł wartościowych zwycięstw, a liczba jego nieoficjalnych porażek poraża. Wyliczę.
Porażki: - Steve Cunningham - Viktor Ramirez - Ola Afolabi x2 - Denis Lebiediew - Aleksander Powietkin - Firat Arslan!!! - Krzysztof Głowacki A zwycięstwa? Jeśli uznamy mu jedno z Afolabim czy nieprzygotowanym Arslanem lub Larghettim za wartościowe, i tak jest słabo. Tylko, że ja powiem tak. Przegrywał z każdym solidnym rywalem na swojej drodze. Tak naprawdę Huck nie wygrał w karierze z ŻADNYM przeciwnikiem, którego zaliczyłbym chociaż do szerokiej czołówki. W większości walki był deklasowany (przede wszystkim Arslan czy Głowacki) i dzięki temu, że miał solidne zaplecze promotorskie, w ogóle bierzemy go pod uwagę w tej klasyfikacji. Ja Marco Hucka nigdy nie miałem w "10", po porażce z Głowackim wypadł nawet z obiegu mojego zainteresowania. Zwykły średniak, który dzięki sędziom i tym, że często za rywali miał totalnych bumów, prawie pobił rekord obron pasa w cruiser. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 28 gości