Władimir Kliczko - Bryant Jennings
|
27-04-2015, 01:10 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2015 01:11 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
RE: Władimir Kliczko - Bryant Jennings
(27-04-2015 09:23 AM)Martin napisał(a):(26-04-2015 09:55 PM)Sander napisał(a): Martin, ale co konkretnie Pulew zrobił, że ma te jaja? Nadal nie dostałem odpowiedzi ![]() Co konkretnie zrobił Pulew? Czym się objawiło to postawienie na wygraną? Tym, że nie uciekał, nie chodził na nogach i zbierał po gębie? Ja nie widziałem szaleńczych ataków Bułgara, nie widziałem prawego krzyżowego, kiedy stał naprzeciw Kliczki na środku ringu, a było takich sytuacji wiele, gdzie prosiło się o silny strzał, nie wiem o co tu chodzi, on tam robił za worek, nawet ten lewy sierp z doskoku, który zakończył walkę, to był dość sygnalizowany, ale Pulew miał takie dziury w obronie, że wszystko wchodziło. Nie rozumiem gdzie tu ryzyko Pulewa? Trochę lewych prostych, zapasów w klinczach i dechy za dechami. Gdyby on ganiał tego Kliczkę, szukał tych silnych uderzeń z prawej ręki, ale tego nie było przecież.. I nie pytaj tylko Martin co takiego zrobił Jennings, bo ja nie rozmawiam o Jenningsie, a szukam odpowiedzi na to, co takiego zrobił Pulew, że jest tak chwalony za swoją postawę, chętnie się doszkolę w elemencie czytania boksu, wszak człowiek uczy się całe życie, jestem po prostu ciekawy, to żaden atak w Twoją stronę. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości