Adamek vs Walker
|
26-07-2012, 04:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Adamek vs Walker
Walker ma podejrzaną szczękę, ale też wielkiej tragedii nie ma.
Z walk, które widziałem to z Quezadą, Banksem i Arreolą zaliczał ko, ale są to zawodnicy o mocnym ciosie. Z cepiarzem Leapaiem został okradziony przez nadgorliwego ringowego Czagajew i Pulew nie potrafili go znokautować to wątpię, aby Adamek był w stanie to zrobić. Mankamentem Travisa jest słaba kondycja. On po 1,5 rundy z Arreolą dyszał jak parowóz, z Pulewem też nie wyglądał najlepiej. Chociaż zauważyłem, że w ostatnich walkach Travis walczy trochę bardziej kunktatorsko. Nie rzuca się jak dziki zwierz, a czeka na pojedyncze uderzenie z prawej ręki. Tak np. walczył ostatnio z Kalim Meehanem i myślę, że tak samo zaboskuje z Tomaszem. Jeżeli Travis będzie walczył mądrze i ekonomicznie, do tego używał jabu to myślę, że jest w stanie gdzieś do 8 rundy dawać wyrównaną walkę. Później pewnie klapnie kondycyjnie. Ciekawie by się zrobiło, gdyby Walker trafił Tomasza jakąś petardą z prawej ręki. Bo co jak co, ale ciosu Walkerowi nie można odmówić (usadził Arreolę, Czagajew i Pulev też poczuli jego ciosy) |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości