D.Chisora vs D.Haye
|
19-07-2012, 11:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2012 08:42 AM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: D.Chisora vs D.Haye
@AdamekFightPL
Jeśli na podstawie głupich stwierdzeń, które sam sobie wymyśliłeś mam być obrażany za brak wiedzy o boksie to gratuluję Tobie w takim razie. Dobrze jest być skrytykowany przez kogoś wybitnego. Kibicujesz słabeuszowi (żeby nie powiedzieć leszczowi bo się obrazisz) w HW i dzięki temu myślisz, że nie wiadomo co osiągnie. Adamek dostałby w dupę od Derecka i od każdego pięściarza boksującego jak On. Seth by mu napsuł krwi. Może by przegrał na pkt ale Adamek nie raz miałby kłopoty. I myślę też, że każdy kibic boksu a nie samego Adamka woli obejrzeć Władimira z przegranym Chisorą niż zwycięskim Adamkiem. Chisora wprowadzi chociaż jakieś zagrożenie w przeciwieństwie do Adamka. Czym Adamek postraszy Włada? niczym! Może i Dereck by przegrał z Wołodią z tym, że napsuł by mu kwi i to nie raz. Adamek nie ma żadnych szans. Dereck ma czy to Ci się podoba czy nie. I nie wkurzaj mnie jakimiś śmiesznymi tekstami bo to, że Cię chłopaki zjechali za Toney'a to nie powód, żeby mnie atakować. Przeanalizuj sobie wszystko. Jak Dereck zawalczyłby z Władimirem. Z perspektywy Włada a potem Derecka. Jak Adamek zawalczyłby z Władimirem. Również z dwóch stron. A na koniec jeszcze walka Adamek v Chisora. Również dwóch stron. Później jeszcze to jak mnie potraktowałeś i będziemy mogli gadać. Dziękuję... A po za tym co ma do rzeczy za co Dereck ma dostać walkę z Adamkiem, co by ta walka dała Adamkowi, kto by chciał zobaczyć Chisorę z Władem? Ja mówię tylko, że Chisora ma wielkie szanse w starciu z Adamkiem a jeśli chodzi o walkę z Władimirem to dużo większe niż Adamek (choć zapewne też by przegrał). ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości