Ankieta: dojdzie do walki, Mayweather vs.Pacquiao? Termin?Jak myślisz? Ankieta jest zamknięta. |
|||
Maj 2015 | 9 | 56.25% | |
wrzesień 2015 | 2 | 12.50% | |
niestety nie dojdzie | 5 | 31.25% | |
Razem | 16 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Mayweather vs Pacquiao 2015? ?
|
23-01-2015, 07:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Mayweather vs Pacquiao 2015? ?
Jeden z redaktorów poczytnej witryny "BoxingNews24.com" nie ma wątpliwości, że oficjalne ogłoszenie walki pomiędzy Floydem Mayweatherem i Mannym Pacquiao jest kwestią kilku dni. Kryjący się pod pseudonimem "Sizzle JKD" dziennikarz, powołuje się na Stephena Espinozę z Showtime, który od kilku lat zajmuje się sprawą organizacji tej wielce wyczekiwanej walki.
- Skończcie gadać głupoty! Nie będzie żadnej walki Floyda z Cotto i Pacquiao z Vargasem. Za kilka dni świat zostanie poinformowany o potwierdzeniu walki Mayweather vs Pacquiao. Jestem w stałym kontakcie ze Stephenem Espinozą, który jest jedynym wiarygodnym źródłem w tej sprawie. Bierze udział zarówno w rozmowach między pięściarzami, jak i telewizjami. Wszystko jest blisko dopięcia na ostatni guzik. Ciągłe odbijanie piłeczki pomiędzy obozami bokserów, ma na celu tylko i wyłącznie sprawdzenie czy ludzie nadal czekają na ten pojedynek, chodzi o podbijanie zainteresowania ich potyczką. Nie wierzcie też w słowa Alexa Arizy, co on może wiedzieć o szczegółach negocjacji? Walka zostanie potwierdzona prawdopodobnie 1 lutego, podczas finału Super Bowl. Dziennikarzowi wtóruje legendarny Sugar Ray Leonard. - Jestem w kontakcie z dobrze poinformowanymi ludźmi i wiem, że ta walka się odbędzie. Ten pojedynek pobije wszelkie rekordy, już nie mogę się doczekać. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości