D.Chisora vs D.Haye
|
15-07-2012, 09:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-07-2012 09:51 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
RE: D.Chisora vs D.Haye
@PeterManfredo
No bo białe. Jak Gołota walczył z Ruizem to obaj mieli białe Everlasty i też wyglądały na ogromne. W boksie zawodowym używa się tylko 10 a w niższych kategoriach 8. Nie słyszałem o tym, aby ktoś walczył w 12.. @AdamekFightPL To jest normalna licencja. Każda w zasadzie ma swoją ważność ale w tym przypadku jest ona normalna, maksymalna. Nie wiem ile to jest ale są to normalne licencje. Słyszałem, że Dereck po 4 rundzie prowadził na wszystkich kartach punktowych. 2x 3-1 i raz 4-0 (!!!). Co to ma być?? Realny, ale i tak moim zdaniem lekko naciągany wynik to 2-2. Pierwsza runda była wyrównana i mogła iść w obie strony. Druga natomiast w 100% na korzyść Davida. Trzecia moim zdaniem na korzyść Chisory. Czwarta znów w 100% na korzyść Davida. Punktowałem tę walkę na gorąco i miałem po 4 rundzie 3-1 dla Davida. Punktowi bardzo stronniczy... Na szczęście nie Oni wskazywali zwycięzcę. Tu macie link: http://sport.wp.pl/kat,1025719,title,Chi...omosc.html ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości