D.Chisora vs D.Haye
|
12-07-2012, 09:01 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-07-2012 09:02 AM przez Szakal.)
|
|||
|
|||
RE: Dereck Chisora vs David Haye
(11-07-2012 10:13 PM)Jerome napisał(a): Jeśli na przykład wygra Dereck to WBC go nie uwzględni a co jeśli wygra David?Szczerze? Nie mam pojęcia. Z jednej strony Haye po potencjalnej wygranej powinien awansować, ale pokonanie boksera nieobecnego w rankingu raczej zbytnio go nie wywinduje. To samo z Chisorą. W rankingu niby go nie nam ale jeśli pokona Haye'a to też niby powinien być wysoko. Tylko skoro pokonana nieobecnego w rankingu boksera na dodatek wracającego z "emerytury" to o ile miejsc podskoczy? I przede wszystkim czy zostanie w ogóle w rankingach uwzględniony? Jestem ciekaw, jak WBC to rozwiąże. Boxrec w ogóle mnie nie interesuje (11-07-2012 10:13 PM)Jerome napisał(a): Solis, Adamek, Chambers... i reszta niepokonanych śmieci.. chętnie bym to obejrzał.Wyluzuj trochę. Wiem, że bardzo czekasz na ten pojedynek, ale nazywanie niepokonanych prospektów (bo to raczej o nich Ci chodzi) jest przesadą. Co takiego zrobili Price czy Perez, że tak ich określasz. (11-07-2012 10:13 PM)Jerome napisał(a): Z Davidem jest to samo z tym, że On nawet nie jest sklasyfikowany jako aktywny pięściarz :/Haye sam sobie zawinił tą "emeryturą" ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości