Ruslan Provodnikov
|
14-04-2014, 08:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-04-2014 10:05 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Ruslan Provodnikov
Zakladam temat bo mam wrazenie, ze ten chlopak juz niebawem moze stac sie jedna z najjasniej swiecacych gwiazd LWW(w przyszlosci WW), jak i TopRank. Provodnikov, do dnia dzisiejszego dal sie we znaki kilku topowym zawodnikom, a przeciez to dopiero poczatek drogi na szczyt punchera z Syberii. Rosjanin, moze sie pochwalic rekordem 23(KO 16)-2(KO 0)-0, gdzie trzeba zaznaczyc, ze obie walki przegrane wywolaly niemalo kontrowersji, a zdania do dzis sa podzielone w kontekscie slusznosci werdyktow tych potyczek. Ruslan, cwiczy pod skrzydlem swietnego fachowca Freddie Roacha, a styl w ktorym Provodnikov czuje sie najlepiej, jest stylem z ktorego Roach wyciagnie maximum, i nie mam co do tego wiekszych watpliwosci. W najblizszej walce na przeciw Provodnikova stanie niepokonany Chris Algieri. Niby wynik z gory znany, ale sama potyczke chetnie zobacze i mam nadzieje, ze juz niebawem bohater tego tematu doczeka kolejnych wielkich walk, i wierze, ze tym razem obejdzie sie bez kontrowersji. Patrzac na fragmenty filmu ponizej, nie jestem zaskoczony, ze tak wielu piesciarzy czuje lek przed takim "killerem" jakim jest niewaptliwie "Syberyjski Rocky". |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości