Gala w Las Vegas 04.05.2013
|
05-05-2013, 03:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2013 05:51 AM przez redd.)
|
|||
|
|||
RE: Gala w Las Vegas 04.05.2013
Punktowałem 95-94 dla Rosado. Nie będę się czepiał 95-94 dla Love'a, bo były ze 3 rundy naprawdę równe, ale 97-92? Kpina, karta napisana przed pojedynkiem.
Love przypomina mi trochę Devona Alexnadra - szybki, dobry technicznie, ale dziurawy i trochę jednowymiarowy. Chyba taki wariant defensywy średnio do niego pasuje, po prostu za słaby refleks. Gdy trafi na przyzwoitego punchera to nie wróżę mu sukcesu. Rosado pokazał się z dobrej strony, na pewno nie wyleci z obiegu po tym werdykcie. --- Santa Cruz skatował ambitnego Munoza. Walka identyczna do tej z Morelem. Dobry występ Leo, chociaż rywal pasował mu stylowo. --- Mares pokonał przed czasem De Leona w 9 rundzie. Momentami Abner dawał popis mądrego i efektownego boksu. Trochę przypomina mi stylowo Pacquiao. De Leon próbował, ale był po prostu za wolny, zbyt przewidywalny aby wyrządzić krzywdę swojemu rywalowi. W każdym razie brawo dla Maresa, naprawdę dobry występ i wartościowe zwycięstwo. --- Moja karta: 117-111 Mayweather Robert robił co mógł, ale Floyd technicznie i fizycznie to poziom wyżej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości