Skoro mogę więc pytam i proszę.
|
22-02-2013, 04:19 PM
|
|||
|
|||
RE: Skoro mogę więc pytam i proszę.
@Metzger
" A w czym ci te punkty tak przeszkadzają" One mi nie przeszkadzają [fizycznie] , ale też i w niczym mi nie pomagają. [wiec jeżeli nie ma różnicy to po co przepłacać?] Te punkty są niepotrzebne, bo niczego nie wnoszą na forum. Dla mnie są uciążliwe ,bo w podświadomości mogę je traktować jako formę pewnego zobowiązania, czy hamulca w dyskusji. Wynika to ze sposobu w jaki piszę na forum. Mogę przez trzy dni wymieniać z Tobą same uprzejmości ,a gdy nasze poglądy „rozejdą się „ to przejadę się po Tobie jak po „burej suce”. Oczywiście w pewnych granicach , a nie w sposób wulgarny. Dla mnie forum to wymiana odmiennych poglądów , a nie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Uważam ,że jeżeli komuś podoba się czyjś wpis to może to wyrazić w swoim poście poniżej , z uzasadnieniem ,że zgadza się z poglądami przedmówcy. No bo jeżeli ja widzę u kogoś kilkadziesiąt dodatnich ,zielonych punkcików to co ja mam o nim myśleć? Że to jakiś mega as? Czy jakiś mega spec od boksu? A kto mu te punkty przydzielił? Następny mega ekspert? Takie zabawy są dobre dla dzieci w szkole. Mnie to nie interesuje. Kto chce niech sobie te punkciki zbiera. Jest mi to obojętne, bo nie zwracam na nie żadnej uwagi. Ale ja ich nie chcę dla lepszego samopoczucia. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości