Gołota vs Saleta
|
03-01-2013, 12:47 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2013 12:48 PM przez Crumb.)
|
|||
|
|||
RE: Gołota vs Saleta
Chyba tak hehe.
Gmitruk wspaniale wypowiada się o Gołocie nazywając go brylantem. Tyson wypowiada sie na temat Gołoty również wspaniale mówiąc, że to niekoronowany mistrz świata dwukrotny. Lennox Lewis rowniez wypowiada sie w samych superlatywach o Andrzeju. Holyfield mowi ze to jedyny bokser ktory mogl bezkarnie obijac riddicka. Dlaczego kilku internetnowych napinaczy ktorzy nigdy nie byli bokserami, ekspertami ani sedziami czy trwnerami maja odmienne zdanie i są tafy zawistni? Nie rozumiem. Uwielbiam Gołotę. Był wysoki, szeroki, potezny. Mial swietne uniki. Silne ciosy. Byl zwinny i mial dobra technike. I tutaj nasuwa sie pytanie. Dlaczego sa duze szanse ze Andrzej moze przegrac z Saletą? Jest we wsYstkifh aspektach lepszy a ja i tak bardzo boje się, że Golota moze przegrac. A przeciez wszystko przemawia za nim. No i odbiegajac troche od.tematu baaardzo ciesze sie ze Andrzej zrezygnowak z tej szopki z wrestlingiem. Przepraszam za bledy. Na komorce ciezko mi pisac. Mam duze szerokie kciuki a jestem w pracy;p |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości