Włodarczyk vs Mormeck
|
23-10-2012, 12:37 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Mormeck
@Jerome
Unifikacje? a załatwisz to osobiście Włodarczykowi? na prawdę myślisz, że to tak łatwo zorganizować unifikację w CW? kiedy ostatnio odbyła się jakaś walka unifikacyjna w CW w ogóle? Ty chyba na prawdę nie wiesz czym jest boks. Ty oczekujesz wielkich ringowych wojen, a bokser oczekuje jak najlepszych pieniędzy za walkę. W końcu to jest zawód jak każdy inny i chyba normalne jest to, że ktoś chce zarobić jak najwięcej. Po za tym unifikacja z którymś z mistrzów CW mogła by być dla Włodarczyka bardzo ryzykowana a pieniądze nie muszę być wcale większe niż za walkę z Mormeckiem. ''Po drugie to Ty zawsze wtrącasz wątek Adamka więc nie powinieneś tego tematu w ogóle ruszać bo się wygłupiłeś teraz.'' - Może jakiś argument w formie linku do tematu, w którym PIERWSZY wtłoczyłem temat Adamka. ''Po trzecie stwierdzenie to ukształtowałem na podstawie filmiku Bandita, na którym Władimir - umięśniony, silny, szybki, precyzyjny, wielki chłop, atleta; potężnie tłucze małego rywala bez jakichkolwiek szans a więc podobnego do Adamka, który w walce z Władem pokaże tyle samo.'' - Ok, ok, ale co to ma do rzeczy ? co to wnosi do tego tematu? chyba każdy głupek wie, że Adamek ma o nie wiele większe szanse co Mormeck. Nie za sprawą umiejętności a za sprawą warunków fizycznych. Powiem Ci coś co zauważyłem na podstawie pisanych przez Ciebie postów. Jesteś fałszywy i jak taki ''szczurek'' niby nic a jednak lubisz kogoś tam podskubać i po prowokować być może nawet nie zdając sobie z tego sprawy. Najpierw sam zaczynasz temat o Adamku a później zwalasz winę na kogoś ( w tym przypadku na mnie ) Tyle. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości