Włodarczyk vs Mormeck
|
22-10-2012, 10:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Włodarczyk vs Mormeck
@AdamekFightPL
No skoro Tobie odpowiada to miłej zabawy. Ja od Krzyśka oczekuję unifikacji za dobre pieniądze a nie oklepanie lokalnego dziadka przypominającego powoli buma - też za dobre pieniądze. (22-10-2012 07:22 PM)AdamekFightPL napisał(a): smutne jest to, że Ty już jak jakiś psychopata w każdym temacie wtłaczasz temat pana A. tyle na ten temat.A jednak źle to podłapałeś :/ Po pierwsze to sprawdź sobie z słowniku co to znaczy psychopata. Po drugie to Ty zawsze wtrącasz wątek Adamka więc nie powinieneś tego tematu w ogóle ruszać bo się wygłupiłeś teraz. Po trzecie stwierdzenie to ukształtowałem na podstawie filmiku Bandita, na którym Władimir - umięśniony, silny, szybki, precyzyjny, wielki chłop, atleta; potężnie tłucze małego rywala bez jakichkolwiek szans a więc podobnego do Adamka, który w walce z Władem pokaże tyle samo. Po czwarte napisałem, że to smutne a więc wcale się z tego powodu nie cieszę gdyż niestety zbliża się to nieuchronnie. Po piąte - dajmy już spokój. ![]() They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości