Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray
|
09-02-2015, 04:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Gennady Golovkin (c) vs Martin Murray
Dla mnie byłoby to porównywalne do ewentualnego zwycięstwa Lepaia nad Kliczkiem
|
|||
09-02-2015, 04:45 PM
|
|||
|
|||
albo Algieriego nad Pacquaio, Ortiza nad Mayweatherem.
|
|||
09-02-2015, 04:57 PM
|
|||
|
|||
Kubala
Jak dla mnie to jest przegięcie pałki... Zwycięstwo Murraya traktowałbym jako niespodzianke a nie sensacje tym bardziej mega. Jestem przekonany że Martin da dobrą walke. |
|||
09-02-2015, 05:01 PM
|
|||
|
|||
@Joker, wszystkim się wydawało że Rubio da największą próbę Gołowkinowi w karierze, a było nie za ciekawie.
|
|||
09-02-2015, 05:09 PM
|
|||
|
|||
Teraz będzie zupełnie inaczej,zobaczysz.
WAR MARTIN |
|||
09-02-2015, 05:21 PM
|
|||
|
|||
Murray to bardzo dobry zawodnik i godny rywal dla Gołowkina. Oczywiście, że faworytem jest Kazach i jego porażka to byłaby jednak spora niespodzianka jeśli nie sensacja, ale w żaden sposób nie można tego porównać do Kliczko vs Leapai, no na Boga nie róbmy jaj.
To może być jedna z najtrudniejszych walk GGG jakie stoczył do tej pory, choć przed pojedynkiem z Gealem też mi się tak wydawało... Mimo iż obstawiam zwycięstwo Giennadija przez KO to spodziewam się naprawdę dobrej (i oby dłuższej niż dwie ostatnie) walki. |
|||
09-02-2015, 05:24 PM
|
|||
|
|||
Napewno byłoby fajnie jakby Martin zaskoczył,lubię niespodzianki. Był blisko takiej z Martinezem Gdzie zaprezentował się naprawdę nieźle i miał Maraville liczonego, z drugiej strony Argentyńczyk wypadł blado,.Zobaczymy .
|
|||
14-02-2015, 09:05 PM
|
|||
|
|||
Murray ma do zrzucenia jeszcze 2,5kg, Golovkin 1,4kg. Czyli obaj w dobrej formie.
Kurde, nareszcie ta walka jest tuż-tuż. Ja już usycham bez dobrej gali... |
|||
14-02-2015, 09:10 PM
|
|||
|
|||
Teraz dwa nudne tygodnie a za tydzień KSW 30 z wreszcie dobrą rozpiską na otwartym Polsacie,Gołowkin z Murrayem,i nawet od biedy można by było na Abrahama ze Smithem popatrzyć walka wieczoru w Monako ma zacząć się około północy więc liczę że do tej pory Konfrontacja się już skończy.
|
|||
15-02-2015, 05:49 PM
|
|||
|
|||
(09-02-2015 04:40 PM)kubala1122331 napisał(a): Dla mnie byłoby to porównywalne do ewentualnego zwycięstwa Lepaia nad Kliczkiem Ja chyba nawet wieksze szanse na lucky punch dawalem Leapai z Kliczko, niz daje Brytyolowi w najblizszej walce. Bardzo chcialbym zeby Maurray postawil jakis opor i byc moze skradl 1, lub ze 2 rundy, ale jakos nie widze tego. Golovkin czasowka po niszczycielskim lewym w kichy. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości