| 
					Piłka nożna ogólnie
				 | 
| 
					02-03-2017, 07:14 AM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie 
					Czwarte z rzędu 3:0 , oj będzie ciężko biało-źielonym w niedziele przy Bułgarskiej.  Lechia u siebie imponuje ale na wyjazdach to już tak kolorowo nie bywa, co pokazał mecz z Termaliką. Liczę na dobre widowisko i zwycięstwo lidera z tak grającym Lechem będzie ciężko, na remis też się nie obraże. | |||
| 
					04-03-2017, 03:08 PM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie (01-03-2017 11:21 PM)Gogolius napisał(a): Boruc zakończył reprezentacyjną karierę. Nie lubię takich motywów jak kończenie karier w reprezentacji podczas gdy ciągle gra się w klubie. Albo jest się piłkarzem, którego można powołać na kadrę, albo się w ogóle nie gra w klubie. ![[Obrazek: 450_57958.jpg?0]](http://www.meczyki.pl/image_upload/image/450_57958.jpg?0) LOL...        Podoba mi się. Kolesie mają fantazję, którzy stoją za takimi memami.   "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					04-03-2017, 05:21 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2017 05:27 PM przez Wilczekstepowy.)
| 
 | |||
					Boruc ledwo, co zakończył karierę w reprezentacji a już został bohaterem na Old Trafford ku niepocieszeniu "Czerwonych Diabłów". Obronił karnego wykonywanego przez Ibrahimovicia: Wietnam, co Ty na to? Będziesz lał Boruca, jak go kiedyś spotkasz na mieście?     "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					05-03-2017, 08:06 PM 
| 
 | |||
					Ale Lech w gaźie , szykuj się Kubala na mistrza w takiej formie. | |||
| 
					05-03-2017, 08:08 PM 
| 
 | |||
					Kto oglądał ten mecz? Trzy czerwa dla Lechii. Zasłużone??
				 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					05-03-2017, 08:39 PM 
| 
 | |||
					Słuszne kartki, w dziewiatke Wilczek dwie czerwone Kuświk dwa razy żółć i Peszko dla rezerwowego Savicia nie liczę, zresztą to co robił Sędźia Marćiniak w tym meczu to bez komentarza. W pierwszej połowie pozwalał na hardcore i kopanie po nogach w drugiej zaś już wywalał żółto- źielonych z boiska. Masakra sędzia. | |||
| 
					05-03-2017, 09:09 PM 
| 
 | |||
					Nie podniecam się jeszcze. Trener Bjelica myśli, dzisiaj zupełnie zneutralizował Lechię wystawiając pierwszy raz w tej rundzie duet Trałka-Tetteh. Zaryzykował, sam się mocno dziwiłem, ale na szczęście, to nie ja jestem trenerem. Trafił w dziesiątkę. No i po raz pierwszy od wielu wielu lat mamy drużynę z charakterem i jajami. Mimo wszystko nie mogę uznać za taką dzisiaj Lechii. To był pokaz chamstwa i bezsilności z jej strony. Kuświk za to co zrobił, powinien dostać kilka meczów zawieszenia. Ale zgoda z @Wietnamem. Marciniak w pierwszej połowie pozwalał na wszystko, Trałka powinien przynajmniej jedną żółtą dostać.  W przyszłej kolejce Lech bez Bednarka i Kędziory. O ile absencja Janka bardzo mnie nie martwi, o tyle brak zmiennika na prawej obronie. Jednak wierzę, że Bjelica coś wymyśli. Pracujmy dalej. Przyjdą gorsze wyniki i nie załamujmy się. Nie będę zły, jak nie wygramy w Gdyni. 5 meczów na wiosnę, 5-0-0, 13-0 w bramkach. Nie żartujmy, to było niemożliwe. | |||
| 
					05-03-2017, 11:03 PM 
| 
 | |||
					Ja oglądałem ten mecz i nie licząc kilku nieprzyjemnych scysji to było spoko. Dałbym gola dla Lecha już wcześniej, takie minimalne spalone bym puszczał. Dla mnie największym chamem Peszko - mieć piłkę, kiwać i walić z łokcia -_- | |||
| 
					07-03-2017, 10:34 PM 
| 
 | |||
					Kolejny pogrom Arsenalu w LM, Wenger pora pakować kalesony i mokasyny . | |||
| 
					07-03-2017, 10:38 PM 
| 
 | |||
					Real może pozazdrościć Arsenalowi remontady...    | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 96 gości