Tony Bellew
|
04-06-2016, 09:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-06-2016 09:32 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Tony Bellew
Tej walki nie będzie, to takie same przekomarzania jak z Floyd vs Conor
Haye odprawia niedługo dziadka Briggsa, i ma już przed końcòwką roku wielce kasową walkę o mistrzostwo świata z Joshuą, Bellew dostanie dużą kasę za walkę z Drozdem, i pojedzie do Rosji chociaż gada że nie pojedzie, gdzie będzie na stole większa kasa tam się uda, a większa będzie za obronę w Moskwie. |
|||
06-06-2016, 08:27 AM
|
|||
|
|||
Zaczęły się negocjacje odnośnie walki Bellew-Haye w umownym limicie 95 kg.
Do walki miałoby dojść w grudniu, Haye do tego czasu musi się uporać z Briggsem. Czy i z kim wcześniej zawalczy Bellew - nie wiadomo. Oczywiście to informacje wstępno-wstępne, ale widać, że coś się dzieje. |
|||
06-06-2016, 02:20 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-06-2016 02:22 PM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
http://www.bokser.org/content/2016/06/06.../index.jsp
Bellew najwyraźniej twierdzi, że kontuzja która wykluczyła Davida na 3,5 roku to była paniczna ucieczka przed Furym Ja rozumiem że promuje się na plecach 10 razy bardziej popularnego i utytułowanego zawodnika, ale są chyba jakieś granice debilizmu. No ale nic, niech sobie gada, a jak rzeczywiście dojdzie to tej walki, to przyjemniej będzie oglądać jak zostaje znokautowany. Średnio mi się chce wierzyć w tą walkę, ale sens to ma, na Wyspach na pewno byłoby bardzo duże zainteresowanie. Lepsze to niż Gjergaje, bo przynajmniej coś się będzie działo przed walką. W ringu już raczej różnicy wielkiej nie będzie pomiędzy tą walką a ostatnimi Davida. |
|||
06-06-2016, 03:00 PM
|
|||
|
|||
Jak Bellew został uśpiony przez Adonisa to co zrobi z nim szybszy i mocniejszy Haye...
|
|||
13-06-2016, 04:13 PM
|
|||
|
|||
Briedis domaga sie walki z Bellew
I słusznie. Przy takim tłoku musi krzyczeć, jak najgłośniej i domagać się tego, co mu się należy - uczciwie to wywalczył. Drozd niech poczeka a walka z Haye sprzeda się nawet wtedy, gdy Tony nie będzie miał żadnego pasa. |
|||
14-06-2016, 09:45 AM
|
|||
|
|||
Ja tam do Bellew nic nie mam. Pokonał Master'a, pokonał Makabu, niech i wygra z Briedis'em, co by jeszcze bardziej popsuć humor forumowiczom.
|
|||
16-10-2016, 08:35 PM
|
|||
|
|||
Bellew jak będzie walczył z Haye to będzie musiał zwakować pas czy też zrobią z niego mistrza w zawieszeniu? Że jak będzie chciał wrócić z przygody w kategorii ciężkiej to od razu dostanie walkę o mistrza w cruiser?
A jeżeli zrobi się wakat to kto o niego będzie walczył. Briedis z Drozdem? Jak daleko w kolejce stoją Polacy? |
|||
16-10-2016, 10:27 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli WBC ustali datę graniczną na obowiązkową obronę (np. do końca czerwca 2017), a Bellew wyrobi się z walką z Hayem to nic nie straci.
Pierwszy w kolejce jest Drozd. O wakat (jeżeli już) powinien walczyć właśnie on z Breidisem. Potem jest Huck i dopiero Włodarczyk. Jeśli Włodarczyk zawalczy z Durodolą/Kudriaszowem i wygra to przeskoczy Hucka. Tak czy siak myślę że walka Drozd - Haye nic nie zmieni. |
|||
16-10-2016, 11:13 PM
|
|||
|
|||
Miałeś na myśli oczywiście Bellew - Haye.
|
|||
17-10-2016, 05:01 PM
|
|||
|
|||
Tak, jasne że tak
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »