| 
					Gennady Golovkin (c)  vs Martin Murray
				 | 
| 
					09-02-2015, 04:40 PM 
| 
 | |||
| RE: Gennady Golovkin (c)  vs Martin Murray 
					Dla mnie byłoby to porównywalne do ewentualnego zwycięstwa Lepaia nad Kliczkiem    | |||
| 
					09-02-2015, 04:45 PM 
| 
 | |||
					albo Algieriego nad Pacquaio, Ortiza nad Mayweatherem.
				 | |||
| 
					09-02-2015, 04:57 PM 
| 
 | |||
					Kubala Jak dla mnie to jest przegięcie pałki... Zwycięstwo Murraya traktowałbym jako niespodzianke a nie sensacje tym bardziej mega. Jestem przekonany że Martin da dobrą walke. | |||
| 
					09-02-2015, 05:01 PM 
| 
 | |||
					@Joker, wszystkim się wydawało że Rubio da największą próbę Gołowkinowi w karierze, a było nie za ciekawie.
				 | |||
| 
					09-02-2015, 05:09 PM 
| 
 | |||
					Teraz będzie zupełnie inaczej,zobaczysz. WAR MARTIN | |||
| 
					09-02-2015, 05:21 PM 
| 
 | |||
					Murray to bardzo dobry zawodnik i godny rywal dla Gołowkina. Oczywiście, że faworytem jest Kazach i jego porażka to byłaby jednak spora niespodzianka jeśli nie sensacja, ale w żaden sposób nie można tego porównać do Kliczko vs Leapai, no na Boga nie róbmy jaj. To może być jedna z najtrudniejszych walk GGG jakie stoczył do tej pory, choć przed pojedynkiem z Gealem też mi się tak wydawało... Mimo iż obstawiam zwycięstwo Giennadija przez KO to spodziewam się naprawdę dobrej (i oby dłuższej niż dwie ostatnie) walki. | |||
| 
					09-02-2015, 05:24 PM 
| 
 | |||
					Napewno byłoby fajnie jakby Martin zaskoczył,lubię niespodzianki. Był blisko takiej z Martinezem Gdzie zaprezentował się naprawdę nieźle i miał Maraville liczonego, z drugiej strony Argentyńczyk wypadł blado,.Zobaczymy .
				 | |||
| 
					14-02-2015, 09:05 PM 
| 
 | |||
					Murray ma do zrzucenia jeszcze 2,5kg, Golovkin 1,4kg. Czyli obaj w dobrej formie. Kurde, nareszcie ta walka jest tuż-tuż. Ja już usycham bez dobrej gali... | |||
| 
					14-02-2015, 09:10 PM 
| 
 | |||
					Teraz dwa nudne tygodnie a za tydzień KSW 30 z wreszcie dobrą rozpiską na otwartym Polsacie,Gołowkin z Murrayem,i nawet od biedy można by było na Abrahama ze Smithem popatrzyć   walka wieczoru w Monako ma zacząć się około północy więc liczę że do tej pory Konfrontacja się już skończy. | |||
| 
					15-02-2015, 05:49 PM 
| 
 | |||
| RE: Gennady Golovkin (c)  vs Martin Murray (09-02-2015 04:40 PM)kubala1122331 napisał(a): Dla mnie byłoby to porównywalne do ewentualnego zwycięstwa Lepaia nad Kliczkiem Ja chyba nawet wieksze szanse na lucky punch dawalem Leapai z Kliczko, niz daje Brytyolowi w najblizszej walce. Bardzo chcialbym zeby Maurray postawil jakis opor i byc moze skradl 1, lub ze 2 rundy, ale jakos nie widze tego. Golovkin czasowka po niszczycielskim lewym w kichy. ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości