Stiverne vs Arreola II
|
11-05-2014, 02:10 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2014 02:11 AM przez Krzych.)
|
|||
|
|||
RE: Stiverne vs Arreola II
O już hymny, no pięknie wręcz. Przed 4 będzie po walce, więc nawet spokojnie można będzie się wyspać. Od 4 do 9-10, idealnie, nawet nie tracąc specjalnie dnia.
|
|||
11-05-2014, 02:22 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2014 02:26 AM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Arreola już chyba poczuł siłę Stiverna.
Jest walka, są wymiany nie to co walka Kliczki. |
|||
11-05-2014, 02:31 AM
|
|||
|
|||
Dokładnie, zero klinczy
Arreola radzi sobie lepiej niż myślałem. Nie podpala się, jak nie trafi ciosem to się uspokaja i czeka, a jak trafi to idzie dalej. |
|||
11-05-2014, 02:42 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-05-2014 02:43 AM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Stiverne nastawiał się od początku na nokaut i było widać, że jego ciosy mają moc.
Puncher zawsze ma szanse nawet z Władimirem bo pokazał, że jest twardy i potrafi przyłożyć. |
|||
11-05-2014, 02:42 AM
|
|||
|
|||
Tak jest!
O to siła z głębi gór (Kanady). Ktoś kto kładzie Arreole jest potworem Na mojej karcie Arreola prowadził 4:1, a tu jeden cios i miazga, super |
|||
11-05-2014, 02:44 AM
|
|||
|
|||
Tylko tak mogło się to skończyć. Arreola bardzo mnie zaskoczył swoją determinacją ale on jest ogólnie taki jakiś flegmatyczny a ciosy wydają się waciane natomiast Stiverne jest dynamiczny i sprytny. Widać było, że ciosy Arreoli nie robią żadnego wrażenia na Stivernie a każdy najmniejszy cios wymierozny w Arreole wydawał się znacznie groźniejszy niż 20 Arreoli.
Fajna walka, podobała mi się |
|||
11-05-2014, 02:45 AM
|
|||
|
|||
Ale w kiepskie miejsce oberwał Arreola. Nie był jakiś nieprzytomny, był mentalnie 100% w walce ale po prostu ciało odmówiło mu posłuszeństwa.
|
|||
11-05-2014, 02:47 AM
|
|||
|
|||
Szkoda, że raczej nie dojdzie do jego walki z Wilderem.
|
|||
11-05-2014, 02:50 AM
|
|||
|
|||
Czemu nie?
Teraz znowu IBF kozaczy i już są negocjacje do Puleva. Co do Wilder- Stiverne - ten pierwszy ląduje w szpitalu. Jego Firtha podłączył pierwszym lepszym ciosem w pierwszej rundzie, to co zrobi z nim Bername. Stiverne;a trzeba wypunktować, siłowanie się z takim skurczybykiem to strata czasu. Arreola na plus - ostrożnie, sporo akcji, u mnie wygrywał wyraźnie. Stiverne chyba jednak po końcówce pierwszej rundy jak trafił Arreole, zorientował się że jeden cios wystarczył. Mega, że tak statyczny, wolny zawodnik walnie raz i wygrywa. Natura mu dała niesamowite ciało, wreszcie jakiś mój faworyt wygrał. |
|||
11-05-2014, 02:50 AM
|
|||
|
|||
Fajna walka. Szkoda mi Arreoli, widać, że wreszcie się świetnie przygotował i w mojej opinii prowadził tą walkę. Ale to jest HW, jeden kapitalny prawy Stiverne'a i po Chrisie.
Pojedynek kompletnie inny niż pierwsza walka, jednak wynik ten sam. Po prostu Bermane jest lepszym pięściarzem, jednak czy na długo zatrzyma pas? Nie wiem, ale powiem szczerze, że mnie w żadnej z walk z Chrisem zbytnio nie przekonał. Ma potworną siłę i potrafi dostosować się do rywala, ale czystymi umiejętnościami moim zdaniem traci do szerokiej czołówki. Ale fakt faktem, póki nie będzie unifikacji, walki o pas WBC mogą być bardzo interesujące |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości