| 

Piłka nożna ogólnie

| 

| 

10-03-2014, 08:10 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 
				RE: Piłka nożna ogólnie 
				 | 
		|||
| 

10-03-2014, 09:09 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Dzisiaj z kolei kolejna kompromitacja Lecha. Prowadzić z ostatnim Widzewem 2-0 i nie wygrać meczu to też sztuka... Nie wiadomo co gorsza, przegrać zdecydowanie z Pogonią czy dać się wyruchać takiemu słabeuszowi?

| 
		|||
| 

10-03-2014, 09:58 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Lech traci punkty, Wisła też, Górnik to samo....jak tak dalej pójdzie to szansę dogonienia Legii będzie miał tylko Ruch...

| 
		|||
| 

11-03-2014, 09:02 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Ja powiem tak i to zupełnie obiektywnie - tę ligę wygrać moze tylko Legia. Bo ma najdłuższą ławkę i najwięcej pieniędzy. 

Choćby ostatnio - kontuzjowani Sa, Saganowski - gotowi do gry Duda, Dwaliszwili, Efir. W takim Lechu np. gdy kontuzji dostanie Teodorczyk to co im zostaje za pole manewru w ataku? Hamalainen na szpicy? Albo jakiś junior albo kombinowanie z pomocnikami. W Wiśle kadra również bardzo skromna. W pomocy i obronie w Legii ta konkurencja jest jeszcze większa... Ciężko będzie komukolwiek innemu poważnie zawalczyć o tytuł.  | 
		|||
| 

11-03-2014, 08:50 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Kto to cholery komentuje mecz Arsenal - Bayern? Jak można wpuścić na antenę kogoś z taką wadą wymowy? "Bajeln, Pep Gualdiola, Loben, Monleal, Szwainsztangel" - dżizas...

ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ  | 
		|||
| 

11-03-2014, 08:55 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2014 08:58 PM przez Sander.)

| 
		|||

| 
		|||
| 

Odkąd asy z telewizji - N - dopchały się do komentowania LM to bywa śmiesznie  

![]() Odpaliłem stream Atletico vs Milan a tu już 1-0... Mecz komentuje Przemek Pełka i on na pewno nie ma wady wymowy   To ekspełt tak rrrrrr nie wymawia  
				 | 
		|||
| 

13-03-2014, 12:39 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

kto widział LM ? 

PSG czy Barce?ja niestety widziałem tylko składy i pierwsze 10minut City z Barcą. Meczyk sie super zapowiadal i zaluje ze niemoglem obejrzec całego a miałem takie plany na dzis. z wczoraj to szkoda arsenalu. szczegolnie pierwszego meczu. brawo fabiański z karniaka. A podolski wbił bezlitośnie swojemu byłem klubowi bramola. I dobrze. Bayern niestety nie dawał młodemu Lukasowi zbyt wiele pograc i tak jego potencjał stanął w miejscu. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..."  | 
		|||
| 

13-03-2014, 12:49 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Nie oglądałem LM od czasu meczu Marsylii z Borussią Dortmund. Szczerze mówiąc nie mam gdzie oglądać, bo meczów Barcy z City czy Arsenalu z Bayernem bym sobie nie odmówił. Ale cóż, siła wyższa  

![]() Ostatnio nałogowo tenis oglądam. Fajny sposób na spędzenie miło czasu i wygranie sporego hajsu. Teraz trwa turniej w Indian Wells i w tym tygodniu spać przed szóstą nie poszedłem i dzisiaj też nie planuję. Tym bardziej, że nasza Agnieszka o 3.00 wychodzi na kort i planuję na niej trochę zarobić   Naprawdę miło się ogląda, ja nie narzekam, portfel nie narzeka, może trochę studia, które kompletnie na razie olałem   Ale skutki uboczne muszą być  
				 | 
		|||
| 

13-03-2014, 09:32 AM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Sędzia trochę nie dał pograć City. Wiadomo, że taki Yaya Toure czy Kompany w starciach nawet delikatnych to będą Xaviego, Iniestę czy Albę demolować, niestety każde potknięcie Katalończyka było gwizdane. 

Niezły mecz ale ogólnie w dwumeczu to Manchester dał ciała. Klub z takim budżetem i takim składem drugi kolejny sezon z rzędu nie gra w ćwierćfinale choćby? Gorące lato się zapowiada w tym klubie podejrzewam...  | 
		|||
| 

13-03-2014, 07:19 PM 

| 
		|||

| 
		|||
| 

Real i Bayern te dwa kluby są faworytami do LM i to nie podlega dyskusji.Czy są jakieś inne kluby które mają szanse ich pokonać?Mój kochany Real samymi indywidualnościami może  przesądzić losy meczy, a drużynowo są też dobrzy.Chciałbym zobaczyć w next rundzie Chelsea vs Real i Atletico vs Bayern.

![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk  | 
		|||
| 

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

| 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 50 gości

PSG czy Barce?
				![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg)