MMA
|
09-12-2013, 04:38 PM
|
|||
|
|||
RE: MMA
"Dlaczego offtop skoro jest to temat
związany z osobą Khalidova czyli ogólnie MMA, a że Mamed nie ma tutaj swojego wątku no to piszemy tutaj." Tak jak napisał BMH większość postów nie była związana z MMA i przez to zrobił się śmietnik.Offtop powstał aby takie sprawy dyskusje załatwiać tam. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
27-12-2013, 07:12 PM
|
|||
|
|||
Czy tylko mi ten gość przypomina Danny'ego Garcię? |
|||
27-12-2013, 09:44 PM
|
|||
|
|||
RedHawk
Patrząc na zdjęcie i nie czytając podpisu myślałem że Danny przeszedł do mma. |
|||
27-12-2013, 10:50 PM
|
|||
|
|||
Tak a propos MMA...
Jakoś gale UFC nigdy nie wzbudzały we mnie większych emocji, ale ta jutro to nawet dla mnie, laika MMA, zapowiada się świetnie. 3 walki o wysokim charakterze emocjonalnym i co ważniejsze, 3 walki zawodników/zawodniczek, których bardzo cenię i znam. Walki Silvy z Weidmannem chyba nikomu nie muszę przedstawiać, ale pojedynki Josha Barnetta z Travisem Brownem i Rondy Rousey z Mieshą Tate wcale nie muszą ustępować pojedynkowi wieczoru. Naprawdę, po raz pierwszy w życiu zastanawiam się czy nie zarwać nocki na MMA, a mój głód wzmożony brakiem jakichkolwiek meczów potęguję tą chęć. A wy co myślicie o tej gali? Zresztą, w Polsce PLMMA również ma wyjątkowo ciekawy fightcard. Chmielewski - Fabiński, Warchoł - Dylewski i jeszcze kilka fajnych pojedynków powodują, że może się jutro stworzyć fajny wieczór MMA. |
|||
29-12-2013, 10:41 AM
|
|||
|
|||
|
|||
29-12-2013, 11:00 AM
|
|||
|
|||
Masakryczne było to złamanie, szkoda Silvy.... kolejna po Fedorze legenda, która najlepszy czas ma już za sobą.
|
|||
29-12-2013, 11:08 AM
|
|||
|
|||
Nadchodzi czas Jon Jonesa na tronie p4p.
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
29-12-2013, 11:18 AM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Poczekajmy na rewanż z Gusaffsonem.... z tego co czytałem jest też możliwość, że Jones przejdzie do ciężkiej? warunki ma... |
|||
29-12-2013, 12:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-12-2013 12:44 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(29-12-2013 11:08 AM)BESTIA napisał(a): Nadchodzi czas Jon Jonesa na tronie p4p. Dla mnie, Jones juz od jakiegos czasu mogl, a nawet powinien byc jedynka p4p. Lepsza aktywnosc+wieksze sportowe wyzwania od Silvy i GSP, powinny wystarczyc. Zreszta pod wzgledem talentu-to moje subiektywna ocena- to Jones, czy St-Pierre, to dla mnie wyzsza polka niz Brazylijczyk, ktory jak na moj gust byl zawsze troszeczke przeceniany. |
|||
29-12-2013, 01:33 PM
|
|||
|
|||
(29-12-2013 11:18 AM)RedHawk napisał(a): @BESTIA Nie spodziewałem się tak trudnej walki, w ewentualnym rewanżu Jones powinien wypaść znacznie lepiej. http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości