Adamek - Głazkow
|
13-11-2013, 08:15 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2013 08:47 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
RE: Adamek - Głazkow
(13-11-2013 07:43 PM)Metzger napisał(a): Bardziej mi to wygląda na usprawiedliwianie porażki/remisu awansem. Teraz powie, że jest chory, później powie, że jest wojownikiem i będzie walczył nawet z rękami w gipsie, a na koniec jak zwykle powie "tego dnia nie byłem sobą". Tak o tym nie myslalem hah... ile ja bym dal, zeby wygral Glazkov, a pozniej uslyszec podobne wymowki z ust Tomasza... ![]() Borek, poinformowal przez twitera, ze na 99% walki nie bedzie. Karcer... ![]() |
|||
13-11-2013, 09:03 PM
|
|||
|
|||
Borek różne rzeczy już na tym twitterze pisał....także spokojnie
|
|||
13-11-2013, 09:13 PM
|
|||
|
|||
Borek to najlepiej poinformowany gość w środowisku.
Ktoś złośliwy powiedziałby, że może Adamek widząc słabą formę u siebie i pamiętając sparingi z Glazkovem chce uniknąć porażki.. Ja sam nie wiem co o tym sądzić. Adamek to też człowiek i mógł zachorować. Duży pech jeśli się to potwierdzi. W razie porażki to usprawiedliwienie będzie jedno. |
|||
13-11-2013, 09:29 PM
|
|||
|
|||
Jeżeli Adamek jest chory i nie w pełni sił, to warto byłoby przełożyć ten pojedynek. Tomasz to nie journeyman, który bez względu na okoliczności wychodzi na ring. Takie wypadki się zdarzają, a niezbyt profesjonalnie byłoby wychodzić do walki nie w pełni sił, szczególnie mając za rywala naprawdę dobrego pięściarza.
Gorzej jak Adamek wyjdzie do walki, przegra i będzie zasłaniał się chorobą - dla mnie to będzie nieprofesjonalne. |
|||
13-11-2013, 10:27 PM
|
|||
|
|||
Przemek Garcarczyk potwierdza wersję Borka.
![]() |
|||
13-11-2013, 10:31 PM
|
|||
|
|||
Myślałem że zobaczymy Tomka z kimś wartościowym a to klapa.Wielka szkoda ciekawy pojedynek się zapowiadał.
![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
13-11-2013, 10:42 PM
|
|||
|
|||
Main Events podobno szuka już rywala dla Głażkowa.
Swoją drogą niezła lipa, bo ludzie kupili bilet na ciekawą walkę Adamek - Głażkow, a dostaną Głażkowa z jakimś no-name'm. |
|||
13-11-2013, 11:37 PM
|
|||
|
|||
Za duże ryzyko dla Adamka, jakby przegrał to go wywalą z piaskownicy. Nie dziwię się że odwołają walkę, gorzej będzie jeśli po chorobie zamiast Głazkowa weźmie jakiegoś słabiaka na przetarcie. Choć teraz to chyba zaczyna już brakować na takie zabawy czasu.
|
|||
14-11-2013, 12:08 AM
|
|||
|
|||
Jakby nie mogli przełożyć o tydzień walki? Co za problem. Polsat się na pewno zgodzi
![]() |
|||
14-11-2013, 09:20 AM
|
|||
|
|||
@kossmiczny
To nie jest takie proste, co z rezerwacją sali itd? Wydaje mi się, że walka odbędzie się w połowie grudnia lub na początku stycznia. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości