Joshua vs Parker
|
16-01-2018, 09:28 PM
|
|||
|
|||
RE: Joshua vs Parker
Sport to sport
Temat jak u trenerow pilkarskich Parker pewniaczek #teamjoseph |
|||
22-01-2018, 01:25 PM
|
|||
|
|||
Tak mówi mistrz:
- Jeśli trafi mnie w szczękę i nie zrani, to się będę śmiał i spróbuję mu oddać. Niektórzy bokserzy mogę się trochę podłamać, kiedy zadadzą swój najlepszy cios, a na rywala nie będzie to miało żadnego wpływu - mówi Nowozelandczyk. - W boksie są zawodnicy, którzy mają twardą szczękę. Trzeba być konsekwentnym i trzymać się planu, próbować ich złapać i liczyć na nokaut. Wiem, że jeśli będę go miał w takich tarapatach, w jakich był w walce z Kliczką, to nie zdejmę nogi z gazu. Docisnę pedał i go dopadnę - dodaje. W stawce marcowej potyczki znajdą się pasy IBF, WBA, WBO oraz IBO w wadze ciężkiej. Tak jak Parker, Joshua, jest bardzo pewny swego, a w ubiegłym tygodniu mówił podczas konferencji prasowej w Londynie, że "potrzeba czegoś więcej niż człowieka", aby go zatrzymać. - Nie wiem, jak mam to rozumieć. Może będę musiał być Supermanem albo Batmanem. Mam być czymś więcej niż człowiekiem? Ale czym więcej można być? - zastanawia się Parker. #takbędzie |
|||
02-02-2018, 02:49 PM
|
|||
|
|||
Aleksander Powietkin (33-1, 23 KO) vs David Price (22-4, 18 KO) dodane do karty.
|
|||
02-02-2018, 04:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Joshua vs Parker | |||
02-02-2018, 11:56 PM
|
|||
|
|||
wit
Oczekujesz szybkiego ko na Price'sie? , a może Powietkin bez witaminek nie będzie mógł nawet Price'a znokautować ? |
|||
03-02-2018, 12:28 AM
|
|||
|
|||
Chętnie obejrzę, stawiam na Price'a
|
|||
03-02-2018, 09:58 AM
|
|||
|
|||
No właśnie Povetkin bez witamin pewnie będzie bez szału. Może Price ukradnie ze 2 rundy, ale potem znów spektakularnie runie po pierwszym silniejszym ciosie i pozostawi niesmak.
|
|||
03-02-2018, 05:08 PM
|
|||
|
|||
Prince będzie groźny na początku walki dopóki ma silny cios,zwłaszcza dla kogoś z taką obroną jak Povetkin.
|
|||
17-02-2018, 03:42 AM
|
|||
|
|||
Bardzo dobry undercard widzę. Oprócz Joshua - Parker i Powietkin - Price już są dodane dwa interesujące pojedynki:
Joe Cordina - Andy Townend Ryan Burnett - Yonfrez Parejo |
|||
07-03-2018, 02:53 PM
|
|||
|
|||
Deontay Wilder (40-0, 39 KO) ostrzy sobie apetyt na walkę z
Anthonym Joshuą (20-0, 20 KO), ale rywal Anglika Joseph Parker (24-0, 18 KO) podkreśla, że zupełnie niepotrzebnie. Wilder chce, aby Joshua zmierzył się z nim po pojedynku z Nowozelandczykiem. Parker podkreśla jednak, że w tym roku AJ będzie boksować tylko z nim - najpierw 31 marca w Cardiff, a potem ponownie w rewanżu. - Moje plany na ten rok są takie: walka z Joshuą, którą wygram, a potem rewanż - oznajmił. Mistrz WBO w wadze ciężkiej odniósł się też do komentarza irlandzkiego prezentera telewizyjnego Grahama Nortona, który naśmiewał się z sylwetki Parkera, kiedy w styczniu w jego programie gościł Joshua. - Nazwał mnie "królem ciast", ale kiedy zdejmę koszulkę na ważeniu, wszyscy się przekonają, czy obżerałem się ciastami, czy nie! powiedział Nowozelandczyk. W stawce walki Joshua-Parker znajdą się pasy IBF, WBA, WBO oraz IBO w wadze ciężkiej. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości