| 
					Anthony Joshua
				 | 
| 
					08-04-2017, 02:11 PM 
| 
 | |||
| RE: Anthony Joshua 
					Wach też słabiej bije niż jak był u boku de Leona z witaminkami.    | |||
| 
					08-04-2017, 07:24 PM 
| 
 | |||
					Wach nie bije słabiej tylko jest bardziej leniwy, z początku  kariery miał ochotę szybko kończyć bumów i Journeymanów teraz w ogóle nie ma w sobie nawet nići zachęty, wyprowadza ćiosy z przymusu. De Leon go opieprzał i zachęcał do agresji a Wilczewski jak to sam podczas swojej kariery, czyli: Jakość to będzie! A może wygramy, zawszę jest u niego zajebiscie nie widzi błędów ten trener. | |||
| 
					25-04-2017, 10:15 PM 
| 
 | |||
					Ładny gest Antka. Kupił BMW swojemu byłemu trenerowi. Komentarz szkoleniowca też jest niezły.    "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					30-04-2017, 02:51 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2017 02:51 PM przez Wilczekstepowy.)
| 
 | |||
					Hejterzy AJ modzą w pocie czoła. Jeszcze niedawno Deontay Wilder był bawełniarzem i papierowym mistrzem ale dzisiaj? No nie... takiego Joshuę robi z palcem w dupie. Nie mówiąc już o Ortizie czy Tysonie Fury'm.  Ja tymczasem zobaczyłbym walkę Joshui z Powietkinem.   "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					30-04-2017, 03:10 PM 
| 
 | |||
					Mój aktualny ranking HW wygląda tak: 1. Joshua 2. długo, długo nic 3. ex aequo: Kliczko, Fury, Wilder, Ortiz, Powietkin http://www.the-best-boxers.com   | |||
| 
					30-04-2017, 03:16 PM 
| 
 | |||
|  RE: Anthony Joshua 
					Ja nie mogę się doczekać, aż Joshua wykręci jak szmatę pajaca z Alabamy. Ale znając życie, to "Bronze pants" będzie go unikał ile się da.
				 | |||
| 
					30-04-2017, 03:59 PM 
| 
 | |||
					Bo ja wiem? Wilder zarabia śmieszne pieniądze, jak na mistrza HW, niewielu interesuje jego kariera, tak że nawet na swoim podwórku nie potrafi wyprzedać hali. Brytyjczycy byliby w stanie zapłacić mu naprawdę solidne pieniądze, jakich w Stanach na oczy by nie zobaczył i może to zachęciłoby go do walki.
				 | |||
| 
					30-04-2017, 04:52 PM 
| 
 | |||
					Ciekawe za ile dałoby się wyciągnąć Wildera na Wembley? 10-12 mln dolarów?
				 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					30-04-2017, 05:15 PM 
| 
 | |||
|  RE: Anthony Joshua (30-04-2017 04:52 PM)Wilczekstepowy napisał(a): Ciekawe za ile dałoby się wyciągnąć Wildera na Wembley? 10-12 mln dolarów?Bardziej mnie ciekawi nie za ile milionów, a za ile lat. Po co ma pchać się od razu na młodego, szybkiego jak błyskawica, górującego nad nim technicznie i potężnie bijącego Jushuę, skoro może przedtem z dziesięć razy obronić "mistrzostwo świata" z człapiącymi grubaskami. Wynik walki Joshua-Kliczko był trudny do przewidzenia. Trudno też powiedzieć jak Antek poradziłby sobie z dobrze przygotowanym Furym. Ale chyba nikt się nie łudzi, że wyrównaną walkę dałby mu Wilder. | |||
| 
					30-04-2017, 05:18 PM 
| 
 | |||
					Ale z takim ciosem byłby niebezpieczny dla Antka, jak i zresztą dla każdego innego.
				 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości