Piłka nożna ogólnie
|
19-04-2017, 06:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
(19-04-2017 06:04 PM)BOKS napisał(a): Oj pamiętam tamte Deportivo. Jak pokonało mój Milan w dwumeczu, z 1-4 wykręcili 4-0 w rewanżu. Pamiętam Pandianiego, Valerona, Molinę, Capdevilę... Oraz Djalminha, to był kocur on tez wtedy zdobył bramkę z Milanem w tym słynnym 4:0 bodajże na 4:0 w ostatniej minucie meczu. |
|||
19-04-2017, 07:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2017 08:14 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Komisja Dyscyplinarna UEFA ukarała Olympique Lyon i Besiktas Stambuł wykluczeniem z europejskich
pucharów na najbliższy sezon, w którym się do nich zakwalifikują. To efekt wydarzeń podczas czwartkowego meczu Ligi Europy. Kara została jednak zawieszona na dwa lata. Szybkie KD, Kocur Mbappe na 1:0 w 4 minucie, BvB potrzebuje 3 goli. Monaco jest potężnie silne. Falcao i te jego szczupaki 2:0 |
|||
19-04-2017, 08:43 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-04-2017 08:46 PM przez Gogolius.)
|
|||
|
|||
Dobra, Juve w dotychczasowych 9,5 meczu straciło 2 gole. Nie straci w tej połówce trzech no nie?
|
|||
19-04-2017, 08:58 PM
|
|||
|
|||
Nie ma bata. Za mocna defensywa i wyrachowanie.
|
|||
19-04-2017, 09:12 PM
|
|||
|
|||
No i fajnie, Barcy i tak powinno już nie być, a Juve może nawet powalczyć o końcowy triumf. Naprawdę mega solidna ekipa. Życzę im tego, teraz niech każdy wygra, byle nie Real, bo to byłoby niesmaczne.
Monaco super, ale BVB może jeszcze wrócić do gry. |
|||
19-04-2017, 09:24 PM
|
|||
|
|||
Real - Juve czuje już zapach tego finału, niech w piątek się ułoży losowanko fajnie.
Monaco-Juve, Real- Atletico. |
|||
19-04-2017, 09:45 PM
|
|||
|
|||
No, czyste konto na Camp Nou to coś. Inna rzecz, że gracze Barcy mieli mega rozregulowane celowniki.
A jeszcze inna rzecz, że Juve mogło ich pokarać, ale Khedira to tylko defensywny pomocnik. Ogółem zasłużenie wygrany dwumecz, Barca się zadławiła taktyką + brakło jej szczęścia. |
|||
19-04-2017, 11:12 PM
|
|||
|
|||
Pierwsze półfinały LM bez drużyny z Bundesligi od 2009 roku . Można powiedzieć nareszcie.
|
|||
20-04-2017, 08:37 AM
|
|||
|
|||
Jaka niechęć do niemieckiej piłki, no weź opanuj brew
![]() Piszesz: nareszcie. W ciągu trzech ostatnich finałów na 6 drużyn miałeś 5 hiszpańskich i Juventus. Jak nazwać sytuację w której od sezonu 2006/07 (czyli przez dziesięć lat) w półfinałach masz ciągle co najmniej jedną drużynę hiszpańską, a na jedenaście ostatnich edycji aż sześć wygrywały drużyny hiszpańskie? Czepianie się akurat Niemców, że mają dobre zespoły i są ciągle w grze, podczas gdy Hiszpania zdominowała europejski futbol na prawie dekadę to już trochę przesada ![]() Co do półfinałów, najbardziej chcę Atletico albo Real. Atletico gra podobnie jak Juve, będą szachy, ale Juve ma więcej jakości. Z Realem nam się zawsze dobrze grało. Monaco jest nieprzewidywalne i na papierze najsłabsze, a to może być zawodne. Faktem jednak jest, że naprawdę starając się zachować obiektywizm, w obecnej top4 Juventus wygląda zdecydowanie najlepiej. |
|||
20-04-2017, 12:44 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-2017 12:53 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Wiesz, to tylko taka niechęć do niemieckich klubów, ale nie aż tak jak myślisz @Gogolius
Był czas że kibicowałem Schalke i nadal ich wspieram dopingiem, mam jeszcze nadzieje że ugrają coś dziś z Ajaxem, chociaż patrząc na formę Ajaxu będzie bardzo ciężko. Ogólnie Niemców lubie mam tam znajomych i rodzinę, czasami nawet jestem tam służbowo nie wiem o co masz pretensje ![]() Napisałem " nareszcie " z przekąsem, rok w rok w 1/2 była ekipa z niemiec, raz jej nie będzie i to jest lekka odmiana, mamy w zamian za to fajną ekipę z Francji, jakiś powiew. Bo ile razy można oglądać BvB czy Bayern w tej fazie ![]() znowu, . Nie wiem o co beretujesz @Gogolius, ... Bo lewy i piszczu odpadli,? Zluzuj zapinki w sandałach. Gdyby tam ostatnio nie grali Polacy to żaden Polak na przestrzeni ostatnich lat nie zainteresował by się żadnym BvB czy Bayernem. A teraz skowyt bo Deutsche Verein ist weg... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 41 gości