Briggs prawie utopił Wladimira ;d
|
10-10-2014, 07:50 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-10-2014 07:51 PM przez Mastrangelo.)
|
|||
|
|||
Briggs prawie utopił Wladimira ;d
Chwilę temu powiedziałem, że to(co robi Briggs) już nie jest śmieszne.. Cofam to, przy tym się popłakałem ze śmiechu |
|||
10-10-2014, 08:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d
Dotychczas byłem skłonny uważać, że cyrki z Briggsem to ustawka, ale teraz już wątpię. Jednak w tym odcinku Władek nie wypadł tak dobrze jak w epizodzie w restauracji i wątpię, aby zaakceptował taki scenariusz. Mam tylko nadzieję, że odpłaci się Briggsowi tym, co go najbardziej zaboli - olewką.
W następnym odcinku: Władek udaje się do toalety za potrzebą. Podnosi klapę, a z klozetu wynurza się głowa Briggsa: Everywhere you go, I go! I am champ! Call me a champ! |
|||
10-10-2014, 09:01 PM
|
|||
|
|||
Ja jestem ciekaw skąd Briggs ma pieniądze aby podróżować za Władimirem po całym świecie. Do walki dojdzie, bo po Pulewie kolejne opcje będą mało atrakcyjne marketingowo, a tu przynajmniej może być śmiesznie.
|
|||
10-10-2014, 09:25 PM
|
|||
|
|||
RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d | |||
10-10-2014, 09:32 PM
|
|||
|
|||
http://www.youtube.com/watch?v=-lDZhnxAwS0 obejrzyj to od 2:20 do 2:46. Jeszcze żaden wywiad mnie tak nie rozbawił, jeśli rozumiesz co mówi to wtedy będziesz miał długi ubaw
|
|||
11-10-2014, 08:15 AM
|
|||
|
|||
Haha, Briggs to jest as jak... Też mnie od dłuższego czasu zastanawia skąd on ma pieniądze na stalking Wladimira gdziekolwiek on jest
|
|||
11-10-2014, 09:33 AM
|
|||
|
|||
Ciosy Witalija Kliczko pozostawiły w jego głowie trwały ślad...
|
|||
11-10-2014, 10:48 AM
|
|||
|
|||
Władimir to naprawdę spokojny i opanowany człowiek, po takich akcjach Briggsa ja z pewnością bym nie wytrzymał...
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
11-10-2014, 11:40 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2014 11:42 AM przez Mastrangelo.)
|
|||
|
|||
(11-10-2014 10:48 AM)BESTIA napisał(a): Władimir to naprawdę spokojny i opanowany człowiek, po takich akcjach Briggsa ja z pewnością bym nie wytrzymał...Oj Wladimirowi już też chyba kończy się cierpliwość "You lost the fucking life, you hear me?" "Get over here, bitch" No ale trudno się dziwić |
|||
11-10-2014, 01:09 PM
|
|||
|
|||
Hmmm... gdzieś mi umknął news, że Briggs uciekł z zakładu psychiatrycznego... Jak takimi sposobami dobije się do wypłaty i walki z Kliczko to będzie jakaś parodia.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości