Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Wersja do druku +- Forum - BOKSER.ORG (http://forum.bokser.org) +-- Dział: O BOKSIE SŁÓW KILKA (/forum-5.html) +--- Dział: Aktualności (/forum-27.html) +--- Wątek: Briggs prawie utopił Wladimira ;d (/thread-2035.html) |
Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Mastrangelo - 10-10-2014 07:50 PM Chwilę temu powiedziałem, że to(co robi Briggs) już nie jest śmieszne.. Cofam to, przy tym się popłakałem ze śmiechu RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Metzger - 10-10-2014 08:33 PM Dotychczas byłem skłonny uważać, że cyrki z Briggsem to ustawka, ale teraz już wątpię. Jednak w tym odcinku Władek nie wypadł tak dobrze jak w epizodzie w restauracji i wątpię, aby zaakceptował taki scenariusz. Mam tylko nadzieję, że odpłaci się Briggsowi tym, co go najbardziej zaboli - olewką. W następnym odcinku: Władek udaje się do toalety za potrzebą. Podnosi klapę, a z klozetu wynurza się głowa Briggsa: Everywhere you go, I go! I am champ! Call me a champ! RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Pakman - 10-10-2014 09:01 PM Ja jestem ciekaw skąd Briggs ma pieniądze aby podróżować za Władimirem po całym świecie. Do walki dojdzie, bo po Pulewie kolejne opcje będą mało atrakcyjne marketingowo, a tu przynajmniej może być śmiesznie. RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Metzger - 10-10-2014 09:25 PM (10-10-2014 09:01 PM)Pakman napisał(a): Ja jestem ciekaw skąd Briggs ma pieniądze aby podróżować za Władimirem po całym świecie.Bodaj jakaś strona bokserska/sportowa mu to sponsoruje. RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - CCConeser2 - 10-10-2014 09:32 PM http://www.youtube.com/watch?v=-lDZhnxAwS0 obejrzyj to od 2:20 do 2:46. Jeszcze żaden wywiad mnie tak nie rozbawił, jeśli rozumiesz co mówi to wtedy będziesz miał długi ubaw RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Krzych - 11-10-2014 08:15 AM Haha, Briggs to jest as jak... Też mnie od dłuższego czasu zastanawia skąd on ma pieniądze na stalking Wladimira gdziekolwiek on jest RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Martin - 11-10-2014 09:33 AM Ciosy Witalija Kliczko pozostawiły w jego głowie trwały ślad... RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - BESTIA - 11-10-2014 10:48 AM Władimir to naprawdę spokojny i opanowany człowiek, po takich akcjach Briggsa ja z pewnością bym nie wytrzymał... RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - Mastrangelo - 11-10-2014 11:40 AM (11-10-2014 10:48 AM)BESTIA napisał(a): Władimir to naprawdę spokojny i opanowany człowiek, po takich akcjach Briggsa ja z pewnością bym nie wytrzymał...Oj Wladimirowi już też chyba kończy się cierpliwość "You lost the fucking life, you hear me?" "Get over here, bitch" No ale trudno się dziwić RE: Briggs prawie utopił Wladimira ;d - kubala1122331 - 11-10-2014 01:09 PM Hmmm... gdzieś mi umknął news, że Briggs uciekł z zakładu psychiatrycznego... Jak takimi sposobami dobije się do wypłaty i walki z Kliczko to będzie jakaś parodia. |