Kliczko vs Leapai
|
11-02-2014, 01:40 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Leapai
Widzial ktos Laepaia? Bo sie chlopak zgubil w temacie (zeby nie bylo, czadowa dyskusja
![]() |
|||
11-02-2014, 05:28 PM
|
|||
|
|||
![]() |
|||
11-02-2014, 05:31 PM
|
|||
|
|||
Władimir Kliczko średniakiem..........wiecie, ja już różne rzeczy czytałem, ale największe głupoty na tym właśnie forum to czytam o Wowie........skoro to taki średniak to już dawno by go ktoś ubił, wypominanie porażek z Purittym (15 lat temu), Sandersem (12 lat temu) czy Brewsterem (10 lat temu, którego pózniej zresztą w rewanżu pokonał) jest argumentem wybitnie słabym.
Jeden i drugi Kliczko w swoim prime (a w szczególności Witalij) zlaliby nie jednego mistrza z lat 90-tych. Gogolius słusznie zauważył, że Leapai gdzieś zniknął, pewnie im bliżej walki tym więcej i o nim się podyskutuje. |
|||
11-02-2014, 05:43 PM
|
|||
|
|||
(11-02-2014 05:31 PM)Martin napisał(a): jest argumentem wybitnie słabym. Wybitnie slabym argumentem... ale w kontekscie czego? ![]() ![]() |
|||
11-02-2014, 05:54 PM
|
|||
|
|||
(11-02-2014 05:43 PM)BMH napisał(a): Wybitnie slabym argumentem... ale w kontekscie czego? BMH ![]() Skoro dyskusja dotyczy Władymira Kliczko w kontekście jego pozycji w historii HW, i jednym z argumentów na to, że w latach 90-tych to byłby średniak, jest rozpamiętywanie tamtych porażek to jest to argument bardzo słaby. Czy porażki Tysona z McBride'm, Williamsem czy Douglasem umniejszają jego pozycję w historii HW? |
|||
11-02-2014, 05:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 05:57 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(11-02-2014 05:54 PM)Martin napisał(a): Skoro dyskusja dotyczy Władymira Kliczko w kontekście jego pozycji w historii HW, i jednym z argumentów na to, że w latach 90-tych to byłby średniak, jest rozpamiętywanie tamtych porażek to jest to argument bardzo słaby. Sadzilem, ze kierowales wczesniejszy post do mnie, a wyglada na to, ze nie. ![]() ![]() |
|||
11-02-2014, 06:52 PM
|
|||
|
|||
Martin
Władek od każdego z wielkich mistrzów lat 90 dostaje czasówke: Lewis imo kończy go jak Granta lub Briggsa Bowe-Ten to go morduje jak Sanders Holyfield-Zajechał by go kondycyjnie zniszczył kondycyjnie ,złamał sercem i wykończył w ostatnich rundach. Tyson-w 3 rundy...Załatwił by go jak Savaresa Każdy z wyżej wymienionych był silnym,atletycznym niggą tak jak Władek cholernie silni.Wiec jeśli Władek bylby tak samo silny jak oni to czym by wygrał? Talentem...? Swoimi 2 ciosami? |
|||
11-02-2014, 06:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Kliczko vs Leapai | |||
11-02-2014, 07:03 PM
|
|||
|
|||
Leapai typowy dzik
![]() ![]() ![]() "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka ![]() |
|||
11-02-2014, 07:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-02-2014 07:12 PM przez BMH.)
|
|||
|
|||
Nie rozumiem Joker, po co tu wyciagac takich gigantow, jak Tyson/Holy/LL/Bowe. Mi wysraczy to co widzialem gdy w ringu byl Peter, Brewster, Sanders, Povetkin, czy Haye.
Mam pytanie do tych co bronia Wladka. Ktore jego walki uznalibyscie za te najwieksze/najwazniejsze i w ktorych tych walkach Kliczko pokazal ta swoja wyjatkowosc.. swoj absolutny prime? Naturalnie nie mam na mysli walk z wrakami.. bardziej chodzi mi o walki z innymi sprawdzonymi, prime gosciami. O kazdym z wielkich mistrzow mozna napisac wiele.. mozna sie powolac na niejedna walke z innym bardzo dobrym rywalem, w ktorej dany mistrz pokazal swoja wyjatkowsc. Tyson, ogrywal takich gosci jak Tucker, Spinks, czy Holmes... Bowe, wygral z wybitnym Holyfieldem 2x.. Lewis, pokonal Evandera, pobil cala mase bardzo solidnych, prime rywali. O ktorej walce Kliczki, mozna z calym przekonaniem napisac, ze byla to popis umiejtnosci, a na przeciwko stal ktos, kogo mozna okreslic nie sredniakiem, ewentualnie tylko solidniakiem? Odpowie mi ktos? ![]() Wracajac do tematu... Mam tylko nadzieje, ze Wladek nie zlapie kontuzji, tak jak to bylo przed Chisora. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: