Zapowiedź gali w Oświęcimiu.
|
07-06-2013, 09:29 PM
|
|||
|
|||
RE: Zapowiedź gali w Oświęcimiu.
No to ciekawe. Historia tworzy się na naszych oczach i Najman wygrał
|
|||
07-06-2013, 09:40 PM
|
|||
|
|||
Powrocil... Jak zawsze w wysokiej dyspozycji, 100% profesionalizmu co widzielismy juz na wazeniu, rywal tez gorna pula, no i te owiane legenda ciosy na watrobe... trzustke... jak mu nie kibicowac? A jeszcze ten pocisk po walce, ze go oszukali z Saleta, i ze w ogole Przemek, to najwieksze baty w karierze dostal oczywiscie od Najmana.
Do swojej listy Cirokow, i przypadkowych wpadek, jak ten slynny lucky punch Wawrzyka... Marcin moze dopisac kolejne nazwisko. Szacunek na zawsze!! |
|||
07-06-2013, 09:44 PM
|
|||
|
|||
Zawodnik muay thai, który pada po ciosach na tułów od Najmana. Wytrzymywał kopnięcia i kolana na korpus, ale takiej siły ciosu jaką dysponuje El Najman nie wolno lekceważyć. Jest siła, jest masa, dodać tylko trochę rzeźby, obić losowego węgra i czuję miejsca w top15 WBC.
|
|||
08-06-2013, 07:12 AM
|
|||
|
|||
(07-06-2013 09:29 PM)Kosteq napisał(a): No to ciekawe. Historia tworzy się na naszych oczach i Najman wygrał Nie przesadzajmy, akurat w boksie częściej wygrywał jak przegrywał. Z kim walczył - inna sprawa. |
|||
08-06-2013, 08:06 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2013 08:07 AM przez Pakman.)
|
|||
|
|||
http://www.youtube.com/watch?feature=pla...aRD7uBsg#!
Polecam od 5:00 |
|||
08-06-2013, 10:31 AM
|
|||
|
|||
No, no, historyczna chwila. Marcin Najman wygrał walkę - jak to w ogóle brzmi?!
Swoją drogą smutne jest to, że uważam iż Najman w walce z Saletą miałby większe szanse niż Gołota... Nie z powodu umiejętności a raczej dlatego, że Najman rzuciłby się z cepami na Saletą i tę walkę szybko zakończył. Wracając do wielkiego sukcesu Najmana, szczerze mówiąc nie wierzyłem, że tę walkę Marcin wygra... myślałem, że znowu się upokorzy. Czekamy na jego kolejną walkę. |
|||
08-06-2013, 12:13 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-06-2013 12:14 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Dla mnie Najman to nie jest bokser. To jest showman jak Ibisz czy Wojewódzki. Raz big brother, raz MMA, raz boks - trzeba pozostawać aktywnym na tym rynku. I Najman świetnie się w tym odnajduje, jest mistrzem PRu. Ludzie go nienawidzą a i tak ładują mu portfel banknotami. Co teraz panie Marcinie? Skok na bungee a może ujeżdżanie byka?
|
|||
08-06-2013, 01:29 PM
|
|||
|
|||
Najman to nie żaden bokser, ludzie co to był za rywal??!!! Skąd oni go wzieli? Pierwszy lepszy hools jakiejś konkretnej ekipy nie miałby z kimś takim najmniejszych problemów...
|
|||
08-06-2013, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Szykuje się epicka trylogia z Saletą na miarę Bowe - Holyfield. W jakiej formule teraz? Taniec na lodzie? Walka na szczudłach? Wyścig na żyrafach? Mam nadzieję, że Przemek oleje tego "człowieka orkiestrę" i nie da się skusić sporą kasą. Obawiam się jednak, że jeszcze zobaczymy tych panów w ringu...
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
08-06-2013, 07:05 PM
|
|||
|
|||
@Splinter
Bierki elektryczne pod wodą. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »