Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew
|
15-02-2013, 02:59 PM
|
|||
|
|||
RE: Kto dla Adamka? Jednak nie Pulew
Roy
Załóż więc następny wątek jakie Adamek nosi skarpety w dni powszednie a następny jakie nosi w dni świąteczne. Zrobić syf jest łatwo a później narzekać, że "się zrobił" jeszcze łatwiej. Zasady są takie same dla wszystkich więc nie cwaniakuj. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
15-02-2013, 03:00 PM
|
|||
|
|||
RoyJonesJr
W tym roku to z Wadem jako obowiązkowy raczej by nie pykło,przecież Wład najpierw ma walczyć z Saszą,a więc raczej druga obowiązkowa raczej odpada w tym roku,mimo że inna federacja. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
15-02-2013, 03:07 PM
|
|||
|
|||
Skąd Ty masz synu te teksty ze skarpetkami ?
Czepiasz sie jak ci wszyscy społeczniaki z mojego bloku. Temat nikomu oprócz Ciebie nie przeszkadza w dodatku się ładnie kręci bo dysktują wszyscy. A Ty sie obraż i nie pyskuj ;] bo gwiazdek masz dużo a w uszach pewnie dużo mniej. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
15-02-2013, 03:16 PM
|
|||
|
|||
Nie jestem Twoim synem to raz a dwa, to nie widzę związku moich gwiazdek z poruszanym przeze mnie tematem.
Jedyną osobą jaka tu pyskuje to jesteś Ty. Co to za argument, że "dyskutują wszyscy"? Skontrować Cię przykładem, że to g*wno a nie argument? Z resztą jak tak wszyscy świetnie się udzielają to dlaczego nie w miejscu do tego przeznaczonym? "Kończ waść wstydu oszczędź" They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
15-02-2013, 03:26 PM
|
|||
|
|||
Dla mnie oka,to wątek w aktualnościach,a temat jest aktualny,przecież inni bokserzy też mają swój wątek w bokserach a jednak w aktualnościach się pojawiają.
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
15-02-2013, 03:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013 03:31 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
Załóż więc następny wątek jakie Adamek nosi skarpety w dni powszednie a następny jakie nosi w dni świąteczne. Zrobić syf jest łatwo a później narzekać, że "się zrobił" jeszcze łatwiej. Zasady są takie same dla wszystkich więc nie cwaniakuj.
To nie jest głupkowate szczekanie jakiegoś forumowego fafara? Po pierwsze nie chodziło mi o poruszany temat tylko odzywki do mnie bo założyć to ja ci moge mataleo na chudą szyjke a nie temat ze skarpetkami adamaka. po drugie przyczepiłeś sie bez powodu "DLACZEGO TU A NIE TAM" a ja tylko zwróciłem ci uwage że nikomu innemu tylko tobie to nie pasuje. po trzecie tacy bokserscy zapaleńcy którzy są w tym świecie dlatego że w październiku 2009 walczył Adamek-Gołota było pół polski . Po tej walce na moją szkółke zapisało sie chyba 10 swieżaków i podczas sparingów i wszystkim po kolei wybijałem boks z głowy (już na następne treningi nie przychodzili-tylko pozniej jak sie zaczal sezon Pudzian-Najman)więc pewnie gdybyś tam trafił to na tym forum by nawet smród po tobie nie został. i zważaj na słowa do mnie gdy ja jestem pohamowany kolego. bo to g*wno to ja ci mógłbym z twarzy zrobić Bez odbioru- trenuj. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
15-02-2013, 03:39 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013 03:44 PM przez Kikas.)
|
|||
|
|||
Jerome piszesz o syfie a sam z AFPL robicie na tym forum największy syf, jak Ci się nie podoba to na razie.
Co do tematu: Jakbym miał zrobić listę z kim najchętniej bym widział Adamka w następnej walce to: 1. Povietkin 2. Szpila 3. Banks 4. Chisora ... 1756. Moja babcia 1757. Gołota |
|||
15-02-2013, 03:46 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013 03:48 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
z Twoją babcią to w PPV czy nie ? bo sie waham między nią a Chisorą
Lece na treining ! Train hard. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
15-02-2013, 03:47 PM
|
|||
|
|||
Panowie, wrzućcie na luz. Przecież to tylko forum internetowe ;]
|
|||
15-02-2013, 03:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-02-2013 04:01 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
Bogowie, jak śmiesznie ;]
Taki nieustraszony a taki delikatny. Masz problem z moimi odzywkami kiedy to Ty pierwszy na mnie najechałeś. Gdzie tu logika? Nie będę się z Tobą licytował kto jest mocniejszy. Kogo to obchodzi? Jesteśmy na internetowym forum. Jaki to ma związek? Wszyscy mają to w głębokim poważaniu jaki Ty to nie jesteś i co potrafisz dopóki jest z Tobą ciekawa gadka. I tego się trzymaj. Ja napisałem z dobrymi intencjami a nie po to aby wysłuchiwać jakich to kozaków na forum tu mamy. tysiok gdy ma news o Solisie to nie spamuje aktualności pojedynczym postem tylko dodaje go do wątku starego. Nie wiem jaki masz z tym problem. Jak ktoś z "góry" powie, że nie mam racji to wezmę to na klatę a nie zacznę wyzywać cały świat przed komputerem. P.S.: Trenujesz? Szacun i chwała Ci za to. Nie wiem dlaczego jednak czujesz się z tego powodujakoś wyjątkowo. @Kikas Nagle odżyłeś? Jak trzeba było porządnie załatwiać sprawy to Cię nie było a teraz mi prawisz uwagi? Kto Ci tego moda dał? Znalazłeś? Jak się za coś bierzesz to rób to na poważnie. I skończcie się tak puszyć. Ruszcie głową i wtedy zapraszam do dyskusji. Nikt mi przez monitor jeszcze w ryj nie dał i jakoś się nie zapowiada. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości