Piłka nożna ogólnie
|
16-12-2018, 10:24 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2018 10:25 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Legia w końcu zaczyn iść po swoje. Widać , ze zatrudnienia Sa Pinto było świetnym ruchem. W końcu błyszczy w bramce jakiś wychowanek czyli Majecki. Mam ogormny szacunek do Malarza za charyzmę, umięstności i hart ducha. Jednak chłopak ma już 37 lat w dodatku legia to klub, który od zawsze wychowywał wielu bramkarzy ( Boruc, Kuszczak, Fabiański, nawet młody Szczęsny legii liznął). Więc dobrze , że ktoś taki się w końcu objawił.
Odnośnie pozostałych klubów. No mimo wszystko szkoda tej Wisły. Po ostatnich dwóch meczach widzimy, że piłkarze wzięli się za kampanię przed okienkiem zimowym. Większość z nich zapewnie odejdzie. No szkoda, ale to winna działaczy. 30 mln. długów nie wzięło się z nikąd. Kibice muszą być wkurzeni. W kasie była pustka , a działacze i tak sprowadzili nowych piłkarzy i zresztą początkowy efekt był niezły. Tylko , że piłkarzom trzeba płacić. Kibice Wisły mogą czuć się upokorzeni. Lech to niestety przejchał się po Zagłebie. Trzeba pochwalić Nawałkę , że odważnie stawia na młodych i jest tego efekt. W Poznaniu zadbali naprawdę o szkolenie młodzieży . |
|||
16-12-2018, 10:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie | |||
16-12-2018, 11:09 PM
|
|||
|
|||
Lechia jutro spokojnie ponownie powiększa
swoją starą przewagę do 5 punktów i idzie po swoje. |
|||
17-12-2018, 04:12 PM
|
|||
|
|||
1/8 FINAŁU LIGI MISTRZÓW:
Schalke 04 Gelsenkirchen - Manchester City Atletico Madryt - Juventus Turyn Manchester United - Paris Saint-Germain Tottenham Hotspur - Borussia Dortmund Olympique Lyon - FC Barcelona AS Roma - FC Porto Ajax Amsterdam - Real Madryt Liverpool FC - Bayern Monachium Chyba Manu sobie nie pogra, nie z Mou bynajmniej, liczyłem że jakimś cudem wylosuje się Porto, no ale jak się odpada w zeszłej edycji z fatalną wtedy w latach liga Sevillą, to nawet Porto było by za trudne. Juventus powinien sobie poradzić z Atletico, w tym sezonie Atletico na wyjazdach gra bardzo przeciętnie mecz w Turynie będzie grał istotną rolę. |
|||
18-12-2018, 11:47 AM
|
|||
|
|||
Szanse Manchesteru rosną bo Mourinho został zwolniony w dniu dzisiejszym
![]() A tak serio to myśle, że PSG i City to najmocniejsi faworyci swoich meczy, myślę że tak na 80% Dalej widzę Barcelonę na 70% Pozostałe mecze uważam za równe, Borussia - Tottenham to dla mnie praktycznie 50/50 (stawiam na Niemców), przestrzegałbym przed zignorowaniem Ajaksu bo widzę że sporo osób to robi dając Realowi auto-win a to wcale nie musi tak wyglądąć. Juventus - Atletico to będą szachy i ze trzy bramki maksymalnie w dwumeczu, myślę że mecz rozstrzygnie indywidualność, pytanie czy Ronaldo czy Griezzman a może ktoś inny. Tak czy siak na pewno nie jest to dobre losowanie dla Juve ale są faworytami. Liverpool z Bayernem to kolejny równy mecz z gatunku 50/50, tak samo jak Roma - Porto Ogólnie uważam, losowanie za bardzo ciekawe bo w sumie tylko mecz City-Schalke wydaje się być rozstzygnięty już teraz. Inna sprawa, że mecze dopiero w lutym i marcu a przez te dwa miesiące może wydarzyć się bardzo dużo (np. eksplozja Ajaksu może się skończyć, a Real złapie dobry rytm, albo United złapie kopa pod wodzą nowego trenera itd.) Moje typy: City, Juve, PSG, Borussia, Barcelona, Porto, Ajax i Liverpool. |
|||
18-12-2018, 03:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2018 03:26 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Mourinho zwolniony dostanie 24 mln funtów mu
dłużne za zerwanie umowy, narazie rolę trenera tymczasowo przejął asystent Mourinho, Carrick. Mówi się poważnie o Zizou, brytyjskie media wymieniają go w jednym szeregu. Może Pogba by przy nim odżył, kto wie. Paul na pewno nie rozpacza po zwolnieniu Mou ![]() Gdyby został The special one na stanowisku to pewnie Pogba wrócił by do Juve, a tak jest szansa że zostanie gdy przyjedzie Zidane Jedno jest pewne gorzej niż za Mourinho nie będzie bardziej defensywie też już nie .. Dobrze że mecze z PSG dopiero w grudniu, jest szansa na jakieś transferki w zimowym oknie. |
|||
18-12-2018, 05:04 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2018 05:05 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
Sorry za Kuszczaka nie wiem skad mi wyskoczył. To wam sie ogolnie udało. Lechia nie wytrzyma do konca sezonu, nie ten poziom :-).
City, juve, PSG, Totenham, Roma, Barcelona, Real, Bayern |
|||
23-12-2018, 10:53 PM
|
|||
|
|||
Mistrzem jesieni Lechia! @Ali szykuj się bo
Lechici nie odpuszczą mistrza. |
|||
25-12-2018, 06:06 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-12-2018 06:08 PM przez szalonyAli.)
|
|||
|
|||
Nie sądzę :-)
|
|||
03-01-2019, 05:23 PM
|
|||
|
|||
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,243287...1546179566
Wisła Kraków straciła licencje na grę w ekstraklasie. O panu Vanna le już powstały mega legendy . http://weszlo.com/2019/01/01/wtorek-krzy...nowski-62/ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości