Piłka nożna ogólnie
|
13-03-2018, 10:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2018 10:38 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Nie mam co do napisania, fatalny mecz. Karma wraca
do mnie przyznaję się PADAKA. Gratuluję Sevilli! Będę im kibicował dalej w tej edycji bo to walczaki !. Zero ambicji gości za 100 mln (czyt Pogba). Kubala miał rację że nie był pewny awansu MU. |
|||
13-03-2018, 10:54 PM
|
|||
|
|||
Mało oglądałem Manchesteru w tym sezonie, ale jestem potężnie nim... rozczarowany ( ). Sevilla wygrała zasłużenie, była zespołem lepszy, co przy ich sobotniej postawie z Valencią jest dla mnie sensacją.
|
|||
13-03-2018, 11:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2018 11:20 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Mourinho to trener już skończony, nie nadaje się nawet do trenowania reprezentacji Portugalii.
Cóż, Liverpool pokonany w lidze, tylko że Liverpool gra dalej w lidze mistrzów, a cwele z United nie. Ale Ben Yedder zrobił robotę Sevilli, ma talent ten zawodnik . Dopiero 27 lat. Gdyby Roma trafiła na Sevillę w 1/4 jedna z tych ekip znalazła by się w półfinale, co byłoby sensacją. |
|||
14-03-2018, 10:48 AM
|
|||
|
|||
Przegrać to jeszcze można, ale tak skomentować swój wyczyn to już nie bardzo: " Siedziałem na krzesłach Old Trafford dwukrotnie w fazie pucharowej Ligi Mistrzów i dwukrotnie wyrzucałem Manchester z rozgrywek. Więc to dla tej drużyny nic nowego"
|
|||
14-03-2018, 12:55 PM
|
|||
|
|||
Sanchez w meczu z Sewillą stracił piłkę 42 razy co jest niechlubnym rekordem tej edycji LM.
Patrząc po skrótach i statystykach to wydaje mi się, że plan Mourinho zakładał 0:0 i wygraną w karnych. |
|||
14-03-2018, 01:26 PM
|
|||
|
|||
Po takich słowach powinien wylecieć, gdyby Ferguson
był o trzy lata młodszy, mógłby wrócić na dwa sezony jak Heynckes w Bayernie. |
|||
14-03-2018, 05:57 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2018 06:00 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Oglądam rewanż Besiktasu z Bayernem, mecz zaczyna
się o 18:00, potężny doping Turków, najgłośniejszy stadion świata, bębenki już przed tv się gotują... Szans nie ma Besiktas żadnych ale ten doping jakaś miazga. Lipsk jak z nimi grał w fazie grupowej skarżył się na bębenki w uszach. Przeszkadzają niesamowicie. Werner wtedy prosił o zmianę w 30 minucie meczu. |
|||
14-03-2018, 10:27 PM
|
|||
|
|||
Barca kosmiczny futbol.
|
|||
15-03-2018, 10:51 AM
|
|||
|
|||
Bardzo ładny mecz.
Piłka angielska jednak musi poczekać jeszcze co najmniej rok, zapowiadało się ciekawie, a ostatecznie mamy dwa zespoły z pięciu czyli Manchester City i Liverpool. Hiszpanie potwierdzają swoją hegemonię: Barcelona, Real, Sewilla grają dalej. Bardzo miła sytuacja w włoską piłką bo wreszcie ktoś towarzyszy Juventusowi, choć Romę uważam za najsłabszy zespół w zestawieniu, to jednak dwóch przedstawicieli jest. Stawkę uzupełnia Bayern z bundesligi, ale to norma w ostatnim czasie. Mamy więc reprezentantów tylko czterech lig, a samo zestawienie uważam za jedno z najmocniejszych w ostatnich latach. Wydaje się, że Liverpool, Sewilla i Roma odstają od pozostałej piątki (i w drugą stronę, wydaje się że Barcelona, Real, City i Bayern odstają od reszty co sprawia, że Juventus jest takim średniakiem) - ale nietrudno mi sobie wyobrazić Sevillę wygrywającą z Juventusem czy Liverpool ogrywający Barcelonę. Jutro losowanie. Trzymam kciuki za pojedynek włosko-włoski i liczę że Real trafi na Bayern (a City niech trafi na Barcę i niech te koksy się wykruszą). |
|||
15-03-2018, 11:40 AM
|
|||
|
|||
Lechia Gdańsk już jest najbardziej popularnym Polskim klubem w mediach społecznościowych
wszystko przez tego młodego zawodnika https://m.facebook.com/LechiaGdansk/albu...n__=%2AW-R https://www.instagram.com/lechia_gdansk/ Bardzo popularny w Indonezji, czwartym co do liczby ludności kraju świata. Zalew fanów już jest na stronach, oby był jednym z autorów utrzymania się Lechii w lidze. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości