| 
					Piłka nożna ogólnie
				 | 
| 
					26-04-2017, 12:02 AM 
| 
 | |||
| RE: Piłka nożna ogólnie 
					Piłkarz Realu Madryt Sergio Ramos, który został ukarany czerwoną kartką w niedzielnym meczu hiszpańskiej ekstraklasy z Barceloną (2-3), będzie pauzować w jednym spotkaniu. To oznacza, że nie wystąpi w środę w 34. kolejce na wyjeździe z Deportivo La Coruna.Ramos również bił brawa w kierunku ławki Barcelony i sędziego. Zawodnik musi również zapłacić 600 euro kary, a jego klub - 350 euro. Neymar za oklaski dostał 3 mecze zawieszenia a Ramos tylko jeden.   | |||
| 
					26-04-2017, 04:02 PM 
| 
 | |||
					Wysokość kar pieniężnych to jakiś żart.
				 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					26-04-2017, 04:04 PM 
| 
 | |||
					Trzeba przepisy zmienić, to głupie... ale zgodne z regulaminem. Komisja Ligi ta z Hiszpanii może tylko dodatkowo zawiesić zawodnika za coś takiego, jak sędzia zapisze to w protokole meczowym. Neymara zapisał, Ramosa nie. Cała historia    | |||
| 
					26-04-2017, 07:31 PM 
| 
 | |||
					To już pewne! Na mistrzostwach świata w Rosji sędziowie będą mogli skorzystać z wideoweryfikacji. Taką decyzję podjął Gianni Infantino, prezydent FIFA. Nareszcie szykuje się "Zdrowszy Mundial",. | |||
| 
					26-04-2017, 07:39 PM 
| 
 | |||
					W Rosji i tak to może nic nie dać   Ale oczywiście jestem pozytywnie zaskoczony.   "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					26-04-2017, 08:00 PM 
| 
 | |||
					Jeżeli wideoweryfikacja zostanie wprowadzona to ciekawi mnie co na takie rozwiązanie powie Boniek. On ciągle z uporem maniaka mówi "nie" takim rozwiązaniom i podkreśla ,że federacja nigdy na to nie pójdzie i on jako człowiek mający kontakty wie to na pewno. Ale będzie zdziwiony gdy okaże się że "goowno wie" | |||
| 
					26-04-2017, 09:21 PM 
| 
 | |||
					Fajny mecz Bayernu z BvB, a we Francji PSG nokautuje Monaco jak narazie.
				 | |||
| 
					26-04-2017, 09:54 PM 
| 
 | |||
					Bayern jakiś kryzys chyba ma.
				 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					26-04-2017, 10:09 PM 
| 
 | |||
					Wietnam Monaco wyszło na mecz 4-ligowymi rezerwami. Swoją drogą to dla mnie niezrozumiałe. Bić się we wcześniejszych fazach, mieli naprawdę trudne wyjazdy, nadchodzi półfinał, bach, gramy rezerwami. Nie rozumiem   | |||
| 
					26-04-2017, 10:23 PM 
| 
 | |||
					A to zmienia trochę postać rzeczy widziałem składy przed chwilą , PSG podstawa a Monaco rezerwiśći   Odpuścili sobie Puchar Francji, pełne siły na ligę i mecz z Juve za tydzień. | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 114 gości