Piłka nożna ogólnie
|
03-08-2016, 07:56 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2016 08:03 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Barcelona - Leicester 3:0 do przerwy,w meczu towarzyskim i na tym kompletnie się nie skończy
składy obu zespołów w pół podstawowe,Leicester gra pierwszym. Barca się bawi jak z dzieckiem. Kapustka na ławce, może wejść po przerwie. |
|||
03-08-2016, 08:08 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2016 08:59 PM przez Wilczekstepowy.)
|
|||
|
|||
Fajnie by było, jakby wszedł chociaż na parę minut.
![]() A w meczu Olympiakosu z Ber Szewa na razie bezbramkowy remis. Podobnie i na stadionie Legii. Celtic i Salzburg tak samo. A więc w meczach drużyn, które nas najbardziej interesują na razie nikt nie strzelił gola. Ale jest jeszcze sporo czasu, a więc pewnie worek z bramkami się rozkręci. Olympiakos przegrał z Ber Szewa! Jeżeli Legia przejdzie Słowaków to będzie rozstawiona. Na razie chyba średnio im idzie ale wynik, póki co daje im awans. Leicester ostatecznie przegrał 2-4 z Barceloną. Z ławki wszedł Wasilewski, Kapustka nie zagrał ani minutki. |
|||
03-08-2016, 09:14 PM
|
|||
|
|||
Stop! Kapustka jednak zagrał z Barceloną! Wszedł na boisko w 63 minucie.
![]() |
|||
03-08-2016, 10:20 PM
|
|||
|
|||
No i Legia awansowała. Meczu nie oglądałem ale skończyło się 0-0. Ktoś widział, co i jak?
|
|||
03-08-2016, 10:22 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2016 10:24 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Mecz podobno Legia zagrała dziś słabiutki , idzie to nawet wyczytać po komentarzach na ich stronie ,
no cóż ale jest rozstawiona i zagra" teoretycznie" ze słabszym rywalem, w ostatniej 4 rundzie. Dinamo Zagrzeb, Łudogorec Razgrad, FC Kopenhaga, Hapoel Beer Szewa, irlandzki Dundal. jedna z tych ekip będzie ich rywalem. Jak nie teraz to już nigdy, jeżeli chodzi o Legie. |
|||
03-08-2016, 11:00 PM
|
|||
|
|||
Będą jajca, jak awansują i zrobią to w najgorszej formie w historii eliminacji do Ligi Mistrzów.
![]() ![]() |
|||
04-08-2016, 07:08 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2016 07:10 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Wietnam
Ja też nie śledzę ligi słowackiej, ale 90minut.pl to dobre źródło, żeby o niej raz do roku poczytać ![]() Legia wczoraj fatalnie, jeszcze gorzej niż przed tygodniem. O ile w zeszłym tygodniu można było zwalać winę sztuczną murawę, wyjazd oraz to, że w zasadzie mecz był wyrównany, to tutaj dominacja Trenczyna była maksymalna. Po 5 minutach mogli prowadzić już 2-0, ale zabrakło im skuteczności. Słowacy trochę odpuścili po 60 minucie jak opadli z sił, ale i tak ich bramkarz ani razu nie musiał się nawet rzucać, a Legia miała farta, że Yanga uparł się, iż będzie celował prosto w Malarza. Mnie się Legia zupełnie nie podobała wczoraj, była dużo słabsza, Trenczyn ją totalnie zdominował i 0-0 to naprawdę kapitalny rezultat przy takiej grze. Najważniejsze, że jest awans. Nie ma co narzekać. Można było jak Trenczyn, zdominować rywala, stworzyć sobie w dwumeczu jakieś 15 sytuacji więcej, wszytkie zmarnować i odpaść ![]() |
|||
04-08-2016, 01:36 PM
|
|||
|
|||
Ludogorec Razgrad to najtrudniejszy rywal, Bułgarzy strzelają dużo bramek w tych eliminacjach,
pamiętamy ich niezłe występy w lidze mistrzów dwa lata temu, zajęli ostatnie miejsce w grupie, ale uzbierali 4 punkty i wstydu swoim kibicom nie przynieśli, a w grupie mieli Real i Liverpool oraz Basel, u siebie zremisowali z Liverpoolem 2:2 i wygrali ze Szwajcarami 1:0. Troszkę kłopotòw sprawili także Realowi w jednym z meczów. |
|||
04-08-2016, 05:12 PM
|
|||
|
|||
Trzymam kciuki za Dundalk
![]() W Fifie więszość meczów rozgrywam z kuzynem, gdzie 90% naszych spotkań to zespoły ekstremalnie słabe, czwarta liga angielska, szwedzka, irlandzka itd. - Dundalk zanotowało kiedyś niezłą passę i pałam sympatią do tego klubu ; ) |
|||
04-08-2016, 06:07 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2016 06:09 PM przez Wietnam.)
|
|||
|
|||
Obojętnie już z kim zagrają, myślę że zepną tyłki i dadzą z tego zespołu wszystko,
jak już będzie liga mistrzów to będzie dodatkowa spora kasa dla nich, i myślę że chociaż powalczą o te trzecie miejsce w grupie. Dające awans do 1/16 LE. wszystko zależy też od tego jaką grupę by wylosowali, . |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 110 gości