Piłka nożna ogólnie
|
28-06-2013, 10:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
http://quizy.przegladsportowy.pl/index.php?id_quiz=6
Quiz wydarzeń z bierzącego tygodnia. Chwalcie się jak dobrze jesteście zorientowaniP Ja podobno znakomicie 15/15, choć 1 pytanie strzelałem |
|||
28-06-2013, 10:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-06-2013 10:26 PM przez Splint3rPL.)
|
|||
|
|||
13/15. Nie wiedziałem do jakiego klubu przeszedł Gikiewicz i kto będzie gwiazdą tegorocznego Tour The Pologne. Ale kilku odpowiedzi nie byłem pewny, fart : ).
ZAPRASZAM NA MÓJ KANAŁ SPLINTERBOXING - KLIKNIJ TUTAJ |
|||
28-06-2013, 10:40 PM
|
|||
|
|||
hehe... ja nie wiedziałem jakim wynikiem zakończył się mecz o Puchar Stanleya, ale że w hokeju padały wysokie wyniki to zaryzykowałem 3-2.
|
|||
29-06-2013, 06:14 PM
|
|||
|
|||
Bereś zostaje
|
|||
30-06-2013, 10:47 AM
|
|||
|
|||
Dossa Junior w Legii. Twardy jak skała stoper kosztować będzie nieco ponad 0,5 mln euro i był transferowym priorytetem trenera Urbana.
Tak wiem wiem słaby i za drogi ale i tak się cieszę |
|||
30-06-2013, 01:45 PM
|
|||
|
|||
Wcale nie za drogi Vrdoljak z tego co pamiętam przyszedł za 1 mln euro. A czy słaby? Nie wiem, zobaczę parę jego meczów ocenię, ale myślę, że jak sztab szkoleniowy go długo obserwował to pomyłki być nie może. Teraz obrona Legii wygląda już lepiej.
|
|||
30-06-2013, 11:54 PM
|
|||
|
|||
Nie oglądam co prawda finału PK, ale na razie jestem zaskoczony wynikiem, bo spodziewałem się wyrównanego meczu i wyniku, a ten na razie zdecydowanie na korzyść południowych Amerykanów. No no, koniec hiszpańskiej tiki taki bardzo blisko? Bayern ją znokautował w LM, teraz na razie ciężko nokdaunuje Brazylia, czyżby ta formuła się już wyczerpała?
|
|||
01-07-2013, 11:53 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-07-2013 12:03 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Z tego co zauważyłem to brakowało Xabiego Alonso gdyby on grał na pewno było by lepiej w defensywie a i atak lepiej funkcjonuje.
Wiele czynników zaważyło o końcowym wyniku zmęczenie, zła taktyka, a także skłąd.Ręka Marcelo w pierwszej połowie, niewykorzystana 100% akcja gdzie Pedro strzelił za słabo i Luiz wyciągnął piłkę z lini bramkowej przy stanie 1-0.Ramos też zawalił karnego dziwi dlaczego on musiał strzelać inni zawodnicy Hisz. spuścili wzrok szacunek za odwagę ale za wykonanie... Trzeba przyznać obrona Luiz i Silva jest chyba nawet lepsza niż Hiszpańska zagrali świetnie tak samo jak i cała Brazylia twardo i zdecydowanie.Iker mógł zrobić więcej w porównaniu do Cesara wypada blado.Środek obrony najsłabiej ze wszystkich stoperów zagrał Pique.Boki obrony Alba zgasł chyba przez brak sił Marcelo dość dobrze w ataku w obronie nie najgorzej.Arbeloa zawinił przy jednej bramce i VDB go zmienia za gościa który po wejściu od razu zawala bramkę.Szkoda dalej podsumowywać Hiszpania w każdej formacji była słabsza. |
|||
01-07-2013, 03:18 PM
|
|||
|
|||
Wiem, że nie na temat, ale jako fan polskiego sportu, muszę to napisać. Janowicz - Kubot w ćwierćfinale Wimbledonu, największego turnieju tenisowego na świecie zagrają ze sobą! A to oznacza, że jeden z nich zagra w półfinale. Zapamiętajmy to, bo powtórki tego wydarzenia to możemy już nie dożyć...
|
|||
07-07-2013, 05:16 PM
|
|||
|
|||
Dwa wygrane mecze w dwóch różnych składach podczas Deyna Cup. Mi się to podobało i czekam na el. LM.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości