Piłka nożna ogólnie
|
13-02-2015, 05:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Nie widziałem samego meczu, bo nie za bardzo miałem czas, ale sam wynik cieszy Rewanż na pewno będzie ciekawy, tym bardziej, że Legia będzie po arcyważnych meczach z Ajaxem i nie wiadomo jak do niego podejdzie.
Za 10 minut rusza nasza Ekstraklasa. Na początek Zawisza - Łęczna. Fajny meczyk, jednak ja się kieruję w kierunku Bydgoszczan dość zdecydowanie. Pawłowski czy Drygas powinni zrobić różnicę. Tak przy okazji, gra ktoś może w UstawLigę. Sander? |
|||
13-02-2015, 06:38 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-02-2015 06:38 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Nie, nie gram. W poprzednim sezonie zwyczajnie nie sprawdzałem nawet klasyfikacji, nie ma sensu
@Martin Jeśli nasza bramka była szczęśliwa, to jak nazwać waszą? Zabraknie skali Mecz okrutnie słaby, nudny i chyba nie 1/4 tego co te zespoły powinny grać, przynajmniej Legia. Ale początek sezonu, można wybaczyć. |
|||
13-02-2015, 07:20 PM
|
|||
|
|||
(13-02-2015 06:38 PM)Sander napisał(a): @Martin Bramka dla Śląska padła po błędzie waszego obrońcy (chyba Brozia) a wy strzeliliście bramkę z dupy, która się wam kompletnie nie należała. Śląsk grał a Legia strzeliła - tak to w piłce nieraz bywa. W marcu gramy ze sobą jeszcze dwa razy, najpierw rewanż a 3 dni później mecz ligowy we Wrocławiu. Będzie ciekawie. |
|||
15-02-2015, 05:47 PM
|
|||
|
|||
Śląsk dał ciała z Cracovią. Za 2 godziny będziemy wiedzieć czy Legia to wykorzysta i odskoczy Wrocławianom na 5 punktów.
|
|||
15-02-2015, 07:04 PM
|
|||
|
|||
Legia przegrywa 0-1, a powinna być w gorszej sytuacji. Najpierw sędzia nie dał ewidentnej kartki Astizowi, co pewnie w "niezależnych" mediach nie zostanie odnotowane, po czym Gajos nie wykorzystał karnego.
|
|||
15-02-2015, 07:06 PM
|
|||
|
|||
W czwartek Legia gra z Ajaxem,podopieczni Franka De Boera, nie są w ostatnim czasie w dobrej formie, trzeba powiedzieć że są poprostu w lekkim dołku, , powoli widać jednak poprawę dyspozycji dzisiaj, wygrali na własnym boisku z Twente 4:2
dwie bramki zdobył, Ricardo Kishna, , na którego Legioniśći będą musieli najbardziej uważać, De Boer już zapowiedział że wystawi pierwszą jedenastkę na LE. Niestety zabraknie kibiców Legii, z jednej strony dobrze, bo ostatnio na wyjazdach, nie potrafili się zachowywać,z drugiej strony szkoda normalnych i porządnych kibiców, ich doping dodaje skrzydeł, jedenastka Ajaxu z meczu z Twente,taka sama powinna wybiec w czwartek na murawę,Milik zmienił Schoene w 67 minucie. Jasper Cillessen Niklas Moisander Kenny Tete Joël Veltman Nick Viergever Riechedly Bazoer Davy Klaassen Daley Sinkgraven Anwar El Ghazi Ricardo Kishna Lasse Schoene |
|||
15-02-2015, 07:55 PM
|
|||
|
|||
Patrzyłem na ten Ajax dzisiaj. Niby 4-2 z tak silną drużyną jak Twente fajnie brzmi, ale kosmosu nie grali. Spokojnie w zasięgu Legii, która przegrała dziś 1-3
|
|||
15-02-2015, 08:09 PM
|
|||
|
|||
Berg trochę wk...ia z tym rotowaniem składem, ale wyraźnie odpuszcza mecze o 1,5 punktu. Jego sprawa, on będzie za to rozliczany.
|
|||
15-02-2015, 08:16 PM
|
|||
|
|||
Tylu emocji w starciu z Cracovią to się nie spodziewałem...niestety druga połowa to w wykonaniu WKS-u dramat, dać się tak zdominować Cracovii....jeszcze nie widziałem tak dysponowanej drużyny z Krakowa w tym sezonie.
Cieszy wtopa Legii, ale oni mecz z Jagiellonią ewidentnie odpuścili. Ajax nie jest w formie i to jest jakaś szansa, szykuje się ciekawy dwumecz, ale jak zwykle wszystko zweryfikuje boisko. |
|||
15-02-2015, 08:35 PM
|
|||
|
|||
Pierwsza Bramka Jagiellonii Prima Sort !
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 23 gości