Piłka nożna ogólnie
|
16-05-2014, 09:13 PM
|
|||
|
|||
RE: Piłka nożna ogólnie
Tony
Jaja sobie zrobił Był to mecz pożegnalny Ledleya Kinga, a więc na luzie podeszli do meczu i nawet fajnie wyszła, bo zawodnicy nie wiedzili o co kaman Gogolius Jak Anglia ugra 5 punktów to wyjdzie z grupy... Założę się z tobą o cokolwiek o reputa, że Anglia dojdzie minimum do ćwierćfinału. Co ty na to? Sander Mamy mistrza, niestety. Dziś to już nie sędzia pomagał Legii tylko sam pan Bóg |
|||
16-05-2014, 09:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2014 09:26 PM przez TonySoprano.)
|
|||
|
|||
Kubala
Tak myślałem że to jakiś mecz towarzyski,pokazowy...ale wyszło śmiesznie. Tak mamy Mistrza!!!! Bójcie się Bayerny i Reale,nadchodzi Wielka Legia Potrafię sobie wyobrazić siebie wygrywającego z mistrzem każdej dyscypliny. |
|||
16-05-2014, 09:28 PM
|
|||
|
|||
@Kubala
8 pkt przewagi na 3 mecze przed końcem - bardzo duża zaliczka i chyba już nie ma opcji by to wypuścić z rąk. Pakiet na wejście, na Ruch i Lecha mam już zakupiony. Świętowanie mistrza na oczach poznaniaków - bezcenne |
|||
16-05-2014, 09:30 PM
|
|||
|
|||
Zobaczymy czy Legia Górnik pokona Ale już po zawodach. Nie ma szans, by to Legia wypuściła z rąk.
|
|||
16-05-2014, 09:36 PM
|
|||
|
|||
Nawet jeśli pozostanie te 5 pkt przewagi, to w następnej kolejce przy komplecie publiczności gramy z Ruchem. Wierzysz, że nie wygramy? Chyba jest już po herbacie.
|
|||
16-05-2014, 09:40 PM
|
|||
|
|||
Gogolius
Jak Anglia ugra 5 punktów to wyjdzie z grupy... Założę się z tobą o cokolwiek o reputa, że Anglia dojdzie minimum do ćwierćfinału. Co ty na to? <- a proszę Cię bardzo, może być. No celowo tak napisałem: nie wierzę, że Anglia urwie punkty i Włochom i Urusom (nie mówiąc już o tym, że wygrają z którąś z tych ekip choć jak Urugwaj nie trafi w formę to kto wie...). Ćwierćfinał... żeś pojechał |
|||
16-05-2014, 09:46 PM
|
|||
|
|||
Gogolius
Zobaczymy Anglia ma moim zdaniem jeden z lepszych składów od kilku lat. Nowi zawodnicy tacy jak np. Lambert mogą zrobić różnicę. Najszybsze skrzydła na świecie, Rooney wreszcie (chyba) chyba w formie, solidny bramkarz, Lampard, Gerrard, nie wiem czemu skazujesz Anglię na porażkę. No ale poczekamy, czekam w połowie czerwca na zielonego Sander Cytat:Nie ma szans, by to Legia wypuściła z rąk.- napisał wcześniej kubala Wygraliście ligę już, Lechia może być w przyszłym sezonie mocna. Ponoć mają się wzmocnić, ciekawe też co z Makuszewskim i Sadajewem, którzy robią różnicę. |
|||
17-05-2014, 10:12 PM
|
|||
|
|||
Atletico mistrzem Hiszpanii, Bayern z Pucharem Niemiec. Cztery godziny wielkiego futbolu, może nie pod względem poziomu, bo trochę zawiedziony jestem co do tego, ale emocji było co nie miara. Głównie w meczu Barcelony z Atletico
|
|||
17-05-2014, 11:31 PM
|
|||
|
|||
I jeszcze Arsenal z pierwszym trofeum od 9 lat
Szkoda Borussi, brawa dla Atletico. |
|||
18-05-2014, 12:20 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-05-2014 12:21 AM przez kubala1122331.)
|
|||
|
|||
Gogolius
Co do meczu BVB to perfidnie oszukał ich sędzia. Piłka po strzale Hummelsa jakiś metr przekroczyła linię, ale sędzia nie uznał gola. Byłoby 1-0 dla Dortmundu. Szkoda, A Atletico to się dzisiaj świat walił na głowę. Do 20 minuty z powodu kontuzji zeszli dwaj najlepsi zawodnicy, Diego Costa i Turan, jakby tego było mało strzał życia wyszedł Alexisowi Sanchezowi. Myślałem, że nie uciągną tego, ale Godin dał im mistrza. Barca pokazała jak jest słaba w tym sezonie. Tak naprawdę nie stworzyła sobie dogodnej sytuacji z tak słabym dziś Atletico. Zresztą Ci są tak wykończeni sezonem, że w 80 minucie nie mieli siły biegać. Marnie widzę ich sobotni finał z Realem Madryt. Sądzę, że będzie to jednostronny finał... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 21 gości