| 
					Wirtualny Bukmacher ogólnie
				 | 
| 
					04-04-2015, 07:48 AM 
| 
 | |||
| RE: Wirtualny Bukmacher ogólnie 
					Bestia Prosiłem... | |||
| 
					04-04-2015, 09:00 PM 
| 
 | |||
					ok, dopiero przeczytałem juz poprawiam.
				 ![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg) http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk | |||
| 
					01-05-2015, 10:17 AM 
| 
 | |||
					@Jokuś Pamiętasz o bukmacherze?   | |||
| 
					01-05-2015, 03:42 PM 
| 
 | |||
					Mam podliczone,jak wróce z roboty to przepisze.Bety będą też   Do 2 maks | |||
| 
					05-06-2015, 08:42 PM 
| 
 | |||
					Joker Wstawisz kolejkę? Czy rezygnujemy z gry bo mało chętnych... | |||
| 
					05-06-2015, 09:01 PM 
| 
 | |||
					Właściwie @Martin to zrobiłeś kolegów bez mydła.Tydzień temu nie mogłem wrzucić koldjki a teraz nie wiem czy jest sens. Jak panowie gramy od jutra nową kolejke,jezeli tak to chďtni wystąp. | |||
| 
					06-06-2015, 11:54 AM 
| 
 | |||
					gramy kierwa
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					02-12-2015, 06:13 PM 
| 
 | |||
					Co Wy na to gdybyśmy od przyszłego roku spróbowali pobawić się w typowanie wyników walk, ale zmieniając dotychczasowe zasady. Uważam, że ta formuła się po prostu wyczerpała (co widać po liczbie grających). Proponuję grać podobnie jak na konkurencji czyli: - za wytypowanie zwycięzcy walki przyznajemy - 2 pkt - za wytypowanie sposobu rozstrzygnięcia walki - 1 pkt - dodatkowo przewidziane byłyby walki specjalne za 5 pkt (wg schematu 3+2) Niewątpliwym plusem takiej zabawy jest to, że nikt nie odpada tylko typujemy aż do zakończenia danego sezonu. Należałoby się zastanowić nad ilością kolejek. Oczywiście jeśli nie będzie nas przynajmniej z dziesięć regularnie grających osób to nie ma to sensu. Deklaruje, że mógłbym się zająć prowadzeniem gry. Czekam na Wasze opinie. | |||
| 
					02-12-2015, 07:52 PM 
| 
 | |||
					Dla mnie moze byc. Tyle ze skoro tam ciezko bylo o prowadzacego, to czego tym razem mialoby byc lepiej?
				 ![[Obrazek: Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinto...430740.gif]](http://new1.fjcdn.com/gifs/Putin+bitch+slaps+hillary+hillary+clinton+started+a+war+of_47dd2b_5430740.gif) | |||
| 
					02-12-2015, 08:08 PM 
| 
 | |||
					@BMH Bo teraz prowadzącym będę ja  . | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości