Wirtualny Bukmacher ogólnie
|
02-03-2013, 11:18 PM
|
|||
|
|||
RE: Wirtualny Bukmacher
Ostatnio co chwila pewniaki psują kupony,Sturm,Price a teraz Dib.
Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
04-03-2013, 02:28 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2013 02:35 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
Tęskniliscie ?
Zioło zdąże coś obstawić? _____________________________________ ejj mam takie tyły że ide stąd. wrócę jak sie uspokoje.. nawet nokatu salety nie widziałem i thompsonie sie teraz dowiedzialem.. masakra. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
04-03-2013, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Kupon:
Hopkins x 100 |
|||
04-03-2013, 07:54 PM
|
|||
|
|||
Kupon:
Hopkins x 4 |
|||
05-03-2013, 03:37 PM
|
|||
|
|||
RoyJonesJr
Jeszcze spoko zdążysz,w 110 poście masz kursy,załapiesz się jeszcze na trzy walki z czego jedna ma kursy na czasówki. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
05-03-2013, 06:00 PM
|
|||
|
|||
Wlasciwie skupie sie tylko na B-Hopie. CO ZA KURS !
K1: Hopkins x 500 K2: Hopkins (PKT) x 300 K3: Cloud (PKT) x 150 Szkoda że nie było mnie wczesniej bo mialem ambitne plany postawic na salete i thompsona.. jakby to byly prawdziwe buki pewnie bym pluł sobie w twarz. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
12-03-2013, 10:01 PM
|
|||
|
|||
Widzę, że wszyscy trochę zarobiliśmy na Hopkinsie. Żałuję tylko, że nie zagrałem va banque, bo można się było spodziewać że "Kat" zrobi swoje.
@Zioło Są jakieś ciekawe kursy na ten tydzień? |
|||
13-03-2013, 07:40 AM
|
|||
|
|||
Ja to trochę ustrzeliłem ;D
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
13-03-2013, 03:55 PM
|
|||
|
|||
Szakal
No właśnie się biorę za szukanie,ale troszkę krucho to wygląda,Półki co widzę tylko Bradleya.Zobaczymy do jutra,bo często kursy wskakują dość późno.Jak coś to znów połączę dwa/trzy Weekendy w jedną kolejkę,wtedy trochę wyjdzie tych walk. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. |
|||
15-03-2013, 10:05 AM
|
|||
|
|||
Jeszcze Agebko i Skleton doszli na dziś wieczór. Kursy bez szału choć McDermotta bym nie skreślał bo grubas czasami sobie radzi nieżle.
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 13 gości