Odlanier Solis
|
24-01-2013, 08:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Odlanier Solis
@tysiok
Ja np w walce z Airichem widziałem szybkie ręce Kubańczyka ale sam zrozum, że na tle takiego rywala to większość czołówki (do której Solis na leży Airich nie) wagi ciężkiej wypadłaby dobrze. I fajnie, że nie wypinasz się mimo wszystko na Solisa. Ja również zawsze szukam mu jakiś wytłumaczeń i bardzo go lubię, cenię. Jeśli jednak będzie się staczał jak do tej pory to przyjdzie taki czas, że trzeba będzie na nim postawić krechę. Swoje zasady mam. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
29-01-2013, 08:45 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2013 08:48 PM przez tysiok.)
|
|||
|
|||
Świeżutkie zdjęcie (?)
Potwierdziły się wcześniejsze informacje na temat najbliższego starcia Władimira Kliczko. Jak powiedział niemiecki promotor boksu zawodowego - Kalle Sauerland, pretendentem do wywalczenia pasa mistrza świata WBA, WBO i IBF będzie mistrz olimpijski z Aten Odlanier Solis. Do pojedynku ma dojść na początek kwietnia. Z takiego obrotu sprawy najmniej zadowolony jest Powietkin oraz ludzie z jego otoczenia, którzy domagają się starcia z pięściarzem z Ukrainy. - Walka z Solisem to oszukiwanie kibiców i szukanie łatwego zarobku, on stoczył jedną walkę od czasu nokautu w pierwszej rundzie. A teraz otrzymuje niemal natychmiastową kolejną mistrzowską szansę - powiedział syn właściciela grupy Sauerland Event. |
|||
29-01-2013, 08:55 PM
|
|||
|
|||
@tysion
Na 110kg to On nie wygląda. Nie jest jednak tragicznie. Ciekawe czy trenuje. Chcesz powiedzieć, że Odlanier jest oficjalnie ogłoszony najbliższym challengerem dla Władimira? I powiedz mi (moze byc na PW jesli wolisz), skąd u Ciebie taka fascynacja Kubańczykiem? Nieustannie masz o nim info i udzielasz się praktycznie tylko w jego temacie. To fascynujące... They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
29-01-2013, 09:07 PM
|
|||
|
|||
@ Jerome
Fascynacja Kubańczykiem ? Nigdy nie widziałem tak walczącego kolesia. Koleś ma boks we krwi jak nikt . Jego praca w ringu : szybkie akcje , kontry zwłaszcza ten lewy kontrujący który paraliżował Austina , Airicha , Burneta , położył Barreta , inteligentne poruszanie się po ringu , koleś ma wszystko , jest kompletny . Gdyby bracia mieli taką technikę byliby mistrzami wszechświata . Oglądałem jego walki ze sto razy , a tą rundę z Vitem chyba z 1000 . O nadwadze nie będę pisać |
|||
29-01-2013, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Solis jest młody. Zwalczy nadwagę i powalczy jeszcze na szczycie. Spokojna głowa ;]
They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
29-01-2013, 09:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Odlanier Solis | |||
29-01-2013, 09:46 PM
|
|||
|
|||
@Metzger
No masz rację. W ich przypadku też byłbym optymistą. Nie wiem co Ci powiedzieć. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
29-01-2013, 10:34 PM
|
|||
|
|||
"..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
30-01-2013, 07:29 AM
|
|||
|
|||
@tysiok
To zdjęcie w żadnych wypadku nie jest aktualne... widziałem je chyba z rok temu, może nawet wcześniej. |
|||
30-01-2013, 04:06 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFight
Wlasnie. solis przypadkiem nie rozwiązał kontraktu z widniejącym na fotce Onerem? "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości