NBA
|
26-12-2011, 08:25 PM
|
|||
|
|||
NBA
Zaczął się 66 sezon najlepszej koszykarskiej ligi świata
Jakie są wasze typy ? Ja stawiam na Miami Heat ![]() https://www.youtube.com/watch?v=3rq8iKZnRyc |
|||
05-03-2012, 04:35 PM
|
|||
|
|||
RE: NBA
wieje coś sandałem
![]() Jeśli kiedykolwiek śniłeś o pokonaniu mnie, lepiej się obudź i przeproś. |
|||
06-03-2012, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Za dużo meczów tam w NBA się gra, ciężko się w tym połapać
![]() ![]() |
|||
08-03-2012, 11:16 PM
|
|||
|
|||
Polska reprezentacja chyba nigdy nie grała na jakimś wysokim poziomie ? :O
Jeśli kiedykolwiek śniłeś o pokonaniu mnie, lepiej się obudź i przeproś. |
|||
09-03-2012, 07:30 AM
|
|||
|
|||
Gortat szaleje na parkietach 28 oczek ostatnio trafił.
|
|||
11-03-2012, 12:06 PM
|
|||
|
|||
(08-03-2012 11:16 PM)Gawlak napisał(a): Polska reprezentacja chyba nigdy nie grała na jakimś wysokim poziomie ? :OByły czasy, gdy zaliczaliśmy się do europejskiej czołówki. ![]() |
|||
14-12-2012, 03:31 PM
|
|||
|
|||
ja w koszykówkę grałam prawie 11 lat i niestety przestałam, ale do dzisiaj się nią interesuję jak najbardziej
![]() |
|||
06-10-2013, 09:15 PM
|
|||
|
|||
Koszykówka to fajny sport, ale tylko i wyłącznie w amerykańskim wydaniu. Zresztą w starszym amerykańskim wydaniu. Teraz NBA jest za bardzo zeuropeizowana. Mam wrażenie, że taki Gortat kiedyś mógłby tylko piłki podawać, a teraz jest szanowanym podkoszowym.
Jak oglądam nieraz wyczyny Jordana i mojego ulubionego Shaqa O'Neilla to się ręce same składają do oklasków. Shaq był fenomenalny ![]() Chicago Bulls z Jordanem w składzie to chyba najlepsza drużyna w historii koszykówki. Drużyna doskonała, bez mankamentów. Finały NBA to jedyna rzecz obok boksu na którą mogę zarwać nockę. Klimat, emocje - jednym słowem MAGIA. |
|||
07-10-2013, 07:03 PM
|
|||
|
|||
Za małolata bardzo się koszykówką interesowałem, ale wraz z odejściem wielkich gwiazd NBA jakoś przestałem się tymi rozgrywkami pasjonować. We Wrocławiu basket od zawsze był bardzo popularny jednak po wycofaniu Śląska z rozgrywek (chyba w 2008 roku) to już w ogóle koszykówka przestała dla mnie istnieć...
Na finały NBA oraz ALL-STAR GAME również zarywałem noce... |
|||
13-12-2014, 12:37 AM
|
|||
|
|||
Marcin Gortat ostatnio szaleje. Myślicie, że Washington, patrząc na to że gra w konferencji z Chicago i Cleveland, ma w tym roku realne szanse na finały?
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości