| 
					Łukasz Janik
				 | 
| 
					17-10-2016, 09:43 PM 
| 
 | |||
| RE: Łukasz Janik 
					Nie jest to dziwne, że od półtora roku o Janiku ani widu ani słychu? Nikt się nie interesuje, nie informuje kibiców a to przecież bardzo ciekawy zawodnik dający fajne walki. WKURZA MNIE to.    | |||
| 
					19-10-2016, 07:50 PM 
| 
 | |||
					Pod tym tematem na moje zapytanie pojawiło się info, że Janik po walce z Drozdem ostro poszedł w melanż i że chyba już nie wróci.  W takim razie musiał chyba ostro zarobić za tamtą walkę. Ciekawe ile to mogło być? A jeżeli to prawda to szkoda. I tego melanżu i tego, że już nie wróci bo fajnie się chłopaka ogląda w ringu. | |||
| 
					19-10-2016, 10:08 PM 
| 
 | |||
					Gnidastepowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
				 "Miałem już cztery operacje, w dalszym ciągu ją czuję, nigdy już nie będzie jak wcześniej. W boksie ten problem mnie eliminuje, mam jedną rękę, jak mam wygrać z takim Adamem Kownackim." - Artur Szpilka   | |||
| 
					19-10-2016, 10:59 PM 
| 
 | |||
					Jak nie Wilczek to Gnida.      | |||
| 
					25-12-2016, 06:24 PM 
| 
 | |||
| RE: Łukasz Janik (19-10-2016 10:08 PM)Quiet Man z boxing napisał(a): Łukasz dodał na swój fb kilka wpisów o tej samej treści i załączył zdj na sali, cytuję "Apel do wszystkich pseudokolegow, którzy namawiają mnie do picia, ćpania, stawiania i pożyczania kasy-WYPIERDALAĆ.... a później jeszcze obgadujecie i koloryzujecie-oczerniacie... Bang Bang". źródło Hmm... a więc chyba jest nadzieja, że chłopak wróci pomiędzy liny? Byłoby super, choć tego zmarnowanego czasu już nie odzyska. "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					04-01-2017, 01:58 PM 
| 
 | |||
| RE: Łukasz Janik "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					05-02-2017, 07:03 PM 
| 
 | |||
					Nie wiem jak Wy uważacie, ale moim zdaniem jakiś wątły jest Janik na tym zdjęciu. ![[Obrazek: 70e3cm.jpg]](http://i64.tinypic.com/70e3cm.jpg) Życzę mu walki o jakiś europejski pasek, bo raczej na więcej go już nie będzie stać po tak długim okresie nicnierobienia. | |||
| 
					05-02-2017, 07:07 PM 
| 
 | |||
					Solidny średniak nic więcej, pamiętam fajną walkę z Afolabim. @Boks no jasne, przy takiej stawce .pasek mistrza EU to maks. | |||
| 
					05-02-2017, 09:23 PM 
| 
 | |||
					Taki chudy to może zejdzie kategorię niżej?
				 "Non clamor sed amor sonat in aure Dei" | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości

Po półtorarocznej przerwie przeznaczonej na balowanie...
 Po półtorarocznej przerwie przeznaczonej na balowanie...