| 
					sporty do uprawiania ze znajomymi
				 | 
| 
					13-12-2012, 11:48 AM 
| 
 | |||
| sporty do uprawiania ze znajomymi 
					Ostatnio jestem mocno zajętym człowiekiem. Ciężko mi znaleźć czas na sport a co dopiero na znajomych dlatego wpadłam na super pomysł żeby połączyć jedno i drugie i zacząć trenować sport ze znajomymi  zwłaszcza, że wszyscy moi znajomi są dość aktywni. Myślałam, żeby zebrać grupę na siatkówkę albo badmintona. Jakie jeszcze sporty polecacie, które możemy uprawiać z innymi? | |||
| 
					13-12-2012, 01:59 PM 
| 
 | |||
| RE: sporty do uprawiania ze znajomymi 
					Jeśli nie przeszkadza Ci dym papierosowy to polecam snooker lub pool bilard.
				 ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					13-12-2012, 08:56 PM 
| 
 | |||
					rugby
				 | |||
| 
					18-12-2012, 05:29 PM 
| 
 | |||
					bieganie, tance itp
				 | |||
| 
					19-12-2012, 04:05 PM 
| 
 | |||
					Tańce jako sport... może i tak, ale to chyba nie na trzeźwo.
				 ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					04-02-2013, 05:14 PM 
| 
 | |||
					pilates - można ze znajomymi można samemu w domu    | |||
| 
					05-02-2013, 10:00 AM 
| 
 | |||
					To ja chce zostać Twoim znajomym Malutka    "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." | |||
| 
					05-02-2013, 08:23 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2013 08:24 PM przez Zioło-Pale-Niebywale.)
| 
 | |||
					Najlepsza jest Zośka,do kieszonki wchodzi,nie trzeba specjalnie stroju jakiegoś konkretnego,a zabawa jest przednia. pilates??? Aż wygooglowałem i zdecydowanie wolałbym pooglądać. Nie zamierzam zachowywać się jak tchórz i usprawiedliwiać po przegranej walce jak to robi wielu bokserów. Niezależnie jaki byłby powód – po prostu przegrałem.-Ricardo Mayorga. | |||
| 
					06-02-2013, 08:41 AM 
| 
 | |||
| RE: sporty do uprawiania ze znajomymi (05-02-2013 08:23 PM)Zioło-Pale-Niebywale napisał(a): pilates??? Aż wygooglowałem i zdecydowanie wolałbym pooglądać. Hehe, tak się zastanawiałem co to jest i czemu wolałbyś pooglądać. Wpisałem na google i mi dupy same wyskoczyły  Teraz już wiem. ![[Obrazek: g.jpg]](http://emusite.pl/g.jpg)  | |||
| 
					12-03-2013, 07:00 AM 
| 
 | |||
					Jest wiele takich sportów, od biegania po badmintona.Po prostu trzeba wybrać.
				 | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości