Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
15-01-2015, 11:50 AM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
@Joker
Skąd w ogóle takie porównanie? Dla mnie to oni się różnią niemal wszystkim co można zaobserwować zza monitora. |
|||
15-01-2015, 11:57 AM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
Za młody jesteś @Sander, spytaj starszych gości z forum.
|
|||
15-01-2015, 12:49 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-01-2015 12:49 PM przez Sander.)
|
|||
|
|||
Myślę, że jestem tu dłużej niż Ty, więc chyba coś przeoczyłem
![]() |
|||
15-01-2015, 02:02 PM
|
|||
|
|||
Tak coś w stylu ze bokserzy walczacy na wysuszeniu sa jak wiezniowie z Auschwitz.
|
|||
15-01-2015, 02:36 PM
|
|||
|
|||
Hugo miał jeden taki "głośny" art, ale porównanie go do Rolingsa to zle porównanie.
![]() http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk |
|||
15-01-2015, 03:35 PM
|
|||
|
|||
Hugo na glownej ukrywa sie pod nickiem "hugo".
![]() |
|||
15-01-2015, 06:07 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Mistrz kamuflażu co? ![]() |
|||
16-01-2015, 04:53 PM
|
|||
|
|||
O Hanku Lundym:
Autor komentarza: Rollins Data: 16-01-2015 11:03:26 I tak gówno niego było, nie pięściarz. Podobny nieco z charakteru do Bronera, tylko jeszcze słabszy boksersko, a na pewno bardziej leniwy. ![]() ![]() ![]() |
|||
16-01-2015, 05:58 PM
|
|||
|
|||
Niezle Redd.
![]() Blisko 40letni samozwanczy mistrz spod monopolowego sklepu z Tomaszowa Lubelskiego, jak zawsze komentarze na swoim stalym poziomie. Sorry za offtop, ale musze przyblizyc sylwetke tego przyjemniaczka. Czytam go juz dobrych kilka lat(zaczelo sie na boxing.pl jakies 5lat temu) i nigdy nie zapomne, ze gdy tam pisal, to mieszal z blotem orga i rp. laicy, debile i cioty. Jak dostal kopa w dupe ktorys juz raz ale na dluzej, to na rp pisal, ze boxing.pl i org to portale najwiekszych laikow i wazeliniarzy, a co do samego boxing.pl, to on juz nigdy tam nie zajrzy bo ma HONOR! ![]() Dlugo jednak na rp nie zagrzal miejsca, bo dostal bana z okreslenia typu "jebana ciota" w strone bokserow. Wrocil na boxing.pl i sie odmienilo... znow najwiekszymi laikami i patalachami w naszym boks-necie byl org i rp, a boxing.pl jest oka i jakos biedaczek zapomnial o honorze. Po ponownym banie na boxingu(juz takim dozywotnim) wrocil na rp i ta sama historia... boxing.pl i org to laicy i sie nie znaja, a rp to fajna stronka gdzie jest wysoki poziom komentarzy. Kilka miesiecy temu jednak znow caly swiat sie uparl zeby go wyjebac kolejny raz z rp, to zawiatl Rollo na orga na glowna jako Ghost. Reszte kazdy zna... boxing.pl i rp to gowniane portale, a org jest super, a sam Rollo wie wszystko lepiej od tych przyglupow, debili i nieudacznikow, Parker to balon jakich malo sie pomowalo, a Flyd dostal w pale od Maidany, ale jak zawsze sedziowie uratowali mu dupe. ![]() Jak ktos jeszcze nie widzial: http://trurlrollins.znajomi.interia.pl/wizytowka "O niewątpliwych zaletach wrodzona skromność nie pozwala mi pisać ;-) Wad mam za dużo, żeby je tu zmieścić :-) Jestem Rollins - i wszystko jasne" Wzrost: średni Sylwetka: muskularna Włosy: brunet(ka) krótkie Oczy: niebieskie Wykształcenie: wyższe Znak zodiaku: lew Zajęcie: inne Wyznanie: katolicyzm Papierosy/alkohol: palę / piję okazyjnie Hazard: nigdy Stan cywilny: kawaler/panna Chce zmienić stan: nie Chcę mieć dzieci: tak Szukam: kobiety Interesuje mnie: wspólne spędzanie czasu, luźna znajomość, przyjaźń, imprezy, turystyka i podróże, seks Ostatnie logowanie: 2015-01-15 Jak lubię spędzać czas: Bardzo różnie (trudno tak w paru zdaniach powiedzieć) Na pewno na łonie... (niekoniecznie natury) :-) Dla mnie musi się coś dziać. Nie cierpię nudy. ![]() |
|||
16-01-2015, 06:10 PM
|
|||
|
|||
Do tego na boxing.pl, kiedy został zbanowany, powracał jeszcze kilka razy pod różnymi nickami
![]() Na RP też się na nim poznali, zresztą facet sam sobie grabi nazywając bokserów gównami, ciotami, szmatami. Takie coś dyskwalifikuje na starcie. Ja nawet lubię czytać jego wywody o Floydzie ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 141 gości