| 
					Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej  bokser.org
				 | 
| 
					22-04-2014, 08:39 PM 
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org (22-04-2014 07:54 PM)RSC-2 napisał(a): @Sander ![[Obrazek: dfab5fd267558b9d.jpg]](http://static.frazpc.pl/board/2012/03/dfab5fd267558b9d.jpg)  ![[Obrazek: xabi-alonso-perfil.jpg]](http://www.idiakez.com/j/images/web/charlas/xabi-alonso-perfil.jpg) http://www.siepomaga.pl/s/klikaj "Musimy nauczyć się wspólnie podejmować decyzje i czasami poświęcić część swoich interesów na rzecz całej Europy" Donald Tusk | |||
| 
					22-04-2014, 08:53 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2014 05:00 PM przez RSC-2.)
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 
					@BESTIA Będziesz musiał się dobrze "nagimnastykować" aby obronić swoje teorie. Jestem ciekawy jakie będziesz posiadał argumenty. Ale do tematu wrócimy jak będę miał więcej czasu. [Już dawno miałem Cię o to "zaatakować" . Ale nie miałem odwagi i nastroju.] Reszta w offtopie. Na razie Dobranoc. | |||
| 
					22-04-2014, 09:09 PM 
| 
 | |||
| RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org 
					Czekam RSC na Twoje spostrzeżenia i mówię to bez jakichkolwiek podtekstów. Być może zwrócisz uwagę na coś ważnego, na coś co może usprawnić nasze forum, uatrakcyjnić je - czekam z ciekawością. | |||
| 
					22-04-2014, 09:17 PM 
| 
 | |||
					@Sander. Mam sprawę do BESTII w sprawach "poglądów" a nie w sprawach funkcjonowania forum. [Może jutro] | |||
| 
					22-04-2014, 09:21 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2014 09:21 PM przez Sander.)
| 
 | |||
					Jeśli chodzi o Twoje poglądy to często się z nimi nie zgadzam, ale szanuję je i jak każdy user masz prawo wyrażać swoje opinie niezależnie od tego czy są dla kogoś interesujące, obojętne czy po prostu głupie. Pozdrawiam.
				 | |||
| 
					22-04-2014, 09:25 PM 
| 
 | |||
					Wiem nawet dlaczego nie zgadzasz się z moimi poglądami. Ale to nie jest temat do dyskusji w tym miejscu, | |||
| 
					22-04-2014, 10:15 PM 
| 
 | |||
					Czekam na pw, podziel się tą wiedzą    | |||
| 
					23-04-2014, 11:49 AM 
| 
 | |||
					Autor komentarza: StonkaKartoflana Data: 23-04-2014 10:48:46 .... Dlaczego więc przegrał z duzo gorszym Jenningsem - powodów jest kilka 1 1. Trener zabronił walczyć Szpilce w swoim stylu i musiał walczyć jak przeciętny HW, przez co się usztywnił i stracił siłę ciosu która u niego idzie z elastyczności. Nie mógł też pokazać paru firmowych "git myczków" np. trener zabrał mu mydło które miał upuścić na ring!!! Hah, Stonka zawsze w formie   | |||
| 
					26-04-2014, 09:15 PM 
| 
 | |||
					Autor komentarza: WARIATKRK Data: 26-04-2014 21:54:46 Milan Sosna to na 99% cieczko by mnie znokautował i złamał szczękę tak ze druty na 6 tygodni.2 miesiące ćwiczę SAMBO COMBAT i wróciłem na siłkę do tego biegi i od razu biceps zarysował się,klata poszła w gorę a ten Letr to żenada pod każdym względem. ![[Obrazek: lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg]](http://www.famaweb.com/images/destacado/lebron-james-cavs-fan-elite-daily1.jpg)  | |||
| 
					26-04-2014, 09:21 PM 
| 
 | |||
					Pakman Nie żebym się przypierniczał czy coś ale to jaka kategoria śmieszna czy żenująca?   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości