Najbardziej śmieszne (żenujące), ciekawe komentarze, ze strony głównej bokser.org
|
03-04-2014, 08:51 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-05-2014 01:35 PM przez chia1143.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
"@Bestia
Staraj się być bardziej konsekwentny, świat nigdy nie będzie idealny ale nie rozumiem dlaczego pozwalasz jako mod na takie podjazdy wobec rodziny @BMH. Pozwalam?? Napisałem do RH aby usunął post i określiłem co się stanie jeśli tego nie zrobi." Nie kłóćcie się ;-) ____________________ Na tanie zakupy to tylko do nas! sprzątanie mieszkań warszawa zapraszamy! |
|||
03-04-2014, 06:26 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-04-2014 06:30 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org
@Sander
Takie wnioski wyciągam po Twoich wpisach skierowanych do mnie. Bo to przecież Ty napisałeś że: -na forum pojawiam się tylko przy konfliktach.[wiec napisałem ci ,że to nieprawda bo na forum jestem cały czas] -napisałeś że ja zaogniam sytuację. [nieprawda, bo gdyby nie ja, to wszyscy „wazeliniarze” włącznie z tobą jeździli by po RH jak po burej suce zwalając całą winę konfliktu tylko na niego, nie zauważając ,że druga strona zachowała się jeszcze bardziej chamsko. Tak przecież było w przypadku innego forowicza który niczym nie zawinił a był przez „wazeliniarzy” zaszczuty i w końcu zbanowany.] Ponadto cały czas manipulujesz faktami. Szczególnie post Post: #655 to czysta manipulacja Było dokładnie odwrotnie niż piszesz. Podobnie taką samą manipulację zastosowano w stosunku do innego forowicza twierdząc że wszystkich obraził ostatnim wpisem. Sprawdź sobie jaka jest kolejność chamskich wpisów i zachowań , Kto pierwszy zachowuje się chamsko . Zorientujesz się że niekulturalne zachowanie było odpowiedzią na chamstwo tego pierwszego, a nie odwrotnie jak Ty twierdzisz. Na tym forum istnieje grupa ,która chce dyktować warunki innym. Ta właśnie grupa poucza innych jak mają zachowywać się na forum i jak mają pisać ,aby nie mieś problemów nie zważając na to że od tego jest moderator a nie zwyczajny forowicz. Tak było w przypadku copa gdy BMH udzielał mu instrukcji jak ma „kulturalnie” dyskutować , bo inaczej nikt z nim nie będzie gadał. Co to koorwa jest za figura,że zamiast zająć się pisaniem własnych opinii instruuje innych jak mają pisać na forum. To w takim razie po co jest regulamin i moderatorzy? Ja osobiście to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z „przywódcą stada” będę zwalczał do skutku. Albo coś na tym forum się zmieni albo zostanę zbanowany. To forum jest dla wszystkich i każdy powinien mieć swobodę wypowiedzi. Wszystkich uzurpatorów , i pseudoprzywódców którzy na tym forum chcą dyktować zachowania innym będę sposób bezwzględny krytykował i zwalczał Tak naprawdę merytorycznej dyskusji o boksie nie ma tu żadnej. Jest tu kilku dyletantów, którym tylko wydaje się że rozumieją boks i piszą głupoty i bzdury jak dzieci w piaskownicy. 50% komentarzy to komentarze dzieciaków którzy żyją w świecie oderwanym od rzeczywistości. Być może ,że wydarzy się taka sytuacja że „załapię się” do tego forum i wtedy zrobię tu porządek. Wtedy na tym forum będzie dyskutować po kilkadziesiąt osób . A nie tak jak teraz że cztery osoby pieprzy głupoty o czymś co nikogo nie interesuje, No bo kogo ze zwyczajnych kibiców interesuje punktacja walki Nigel Benn vs Thulani Malinga I? A jak ktoś przedstawi własny ranking nawet nielogiczny to jest wywierana presja aby z nim nie dyskutować. Tak przecież było w rzeczywistości. A „wazeliniarze „ na czele z Toba niech wchodzą do tyłka temu kto obwieszcza się tu za wielkiego eksperta a rzeczywistości pojęcie ma mizerne. A ja taki stan rzeczy będę wyśmiewał , krytykował go i pokazywał jaki jest prostacki. |
|||
03-04-2014, 06:37 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-04-2014 12:25 AM przez BMH.)
|
|||
|
|||
(03-04-2014 06:26 PM)RSC-2 napisał(a): Być może ,że wydarzy się taka sytuacja że „załapię się” do tego forum i wtedy zrobię tu porządek. |
|||
03-04-2014, 06:55 PM
|
|||
|
|||
@BMH
Olejcie go jak copa bo jest tutaj chyba najmądrzejszy i nie daje się nikomu zmanipulować? a może dlatego, że nie jest twoim przy nożnym psem? biedny BMH RSC taki zły, nie zgadza się z BMH. |
|||
03-04-2014, 07:26 PM
|
|||
|
|||
Być może ,że wydarzy się taka
sytuacja że „załapię się” do tego forum i wtedy zrobię tu porządek. * A co z Ciebie za figura żeby robić tu porząek?Myślałem że od tego jest mod ale pewnie żyłem w błędzie... |
|||
03-04-2014, 07:29 PM
|
|||
|
|||
(03-04-2014 06:26 PM)RSC-2 napisał(a): Na tym forum istnieje grupa ,która chce dyktować warunki innym. Ta właśnie grupa poucza innych jak mają zachowywać się na forum i jak mają pisać ,aby nie mieś problemów Poproszę link do postów w których znajdę potwierdzenie tych słów. To jedno z Twoich głównych haseł więc nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem i okazaniem dowodów. Czekam. (03-04-2014 06:26 PM)RSC-2 napisał(a): Ja osobiście to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji z „przywódcą stada” będę zwalczał do skutku. (03-04-2014 06:26 PM)RSC-2 napisał(a): 50% komentarzy to komentarze dzieciaków którzy żyją w świecie oderwanym od rzeczywistości. Dokładnie. Sprzedawane walki, maszynki do mierzenia siły ciosów - tutaj przyznaję Ci rację. (03-04-2014 06:26 PM)RSC-2 napisał(a): A nie tak jak teraz że cztery osoby pieprzy głupoty o czymś co nikogo nie interesuje, Jeżeli nie wiesz do czego służy dział punktacji walk to mogę Ci wytłumaczyć. |
|||
03-04-2014, 07:33 PM
|
|||
|
|||
RE: Najbardziej śmieszne (żenujące) komentarze, jakie przeczytaliście na bokser.org | |||
03-04-2014, 08:05 PM
|
|||
|
|||
Kontynuujcie, panowie
|
|||
03-04-2014, 08:49 PM
|
|||
|
|||
Matys.
Ty wiesz co. Pomiętasz moją propozycję po której dałeś dyla w krzaki? |
|||
03-04-2014, 08:58 PM
|
|||
|
|||
Chodzi o sytuację, gdzie wypunktowałem zdanie po zdaniu Twoją wypowiedź, a Ty w odpowiedzi zaproponowałeś mi prywatną korespondencję na tematy prawne? Nie, dziękuję Jeśli mam potrzebę wymiany poglądów w tej dziedzinie, to wolę ją realizować na uczelni. Prywatne konsultacje są odpłatne
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 67 gości