Regulamin forum
|
21-02-2013, 11:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Regulamin forum
Rzadko jest na forum, ponieważ intensywnie pracuje nad regulaminem.
|
|||
22-02-2013, 12:00 AM
|
|||
|
|||
Intensywnie czeka na odpowiedz z gory:-)
|
|||
23-02-2013, 11:41 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 12:03 AM przez Maynard.)
|
|||
|
|||
Dacie sobie radę beze mnie. "Góra" była pytana kilkukrotnie, odpowiedzi nie uzyskałem, więc nie patrzcie na to.
Ostatnio mam w życiu prawie tak, jak ten gość, który biegał z pustą taczką w tę i z powrotem po placu budowy ("taki za***rdol, że nie było kiedy załadować.") Teraz wpadłem tylko na moment przy okazji gali w Liverpoolu, którą oglądałem i przypadkiem zobaczyłem ten temat. Kiedyś do was wrócę na dobre, ale na razie będę wpadać sporadycznie. Dzięki Bestio za robotę, jaką tu wykonujesz! Pozdrawiam wszystkich. |
|||
23-02-2013, 11:45 PM
|
|||
|
|||
Maynard
Myślę że dam radę, to czekamy na twój powrót. |
|||
24-02-2013, 02:58 PM
|
|||
|
|||
W takim razie chyba no forum wróci PeterManfredo.
Maynard napisał kiedyś ,że dopóki on tu jest to będzie zbanowany. Ale skoro Maynard nas opuścił [choćby chwilowo] to otworzyła się furtka dla PeterManfredo. W przez niego założonych tematach do dzisiaj trawa dyskusja. Był przynajmniej twórczy. No i handlować potrafił. |
|||
24-02-2013, 03:26 PM
|
|||
|
|||
Hah! Jaki pamiętliwy
Coś w tym jednak jest BESTIA? Działamy z regulaminem coś? They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
24-02-2013, 07:00 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 07:06 PM przez BESTIA.)
|
|||
|
|||
Działamy, działamy.
Poczekamy do soboty z sugestiami innych userów co do regulaminu. |
|||
24-02-2013, 07:34 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-02-2013 07:34 PM przez RSC-2.)
|
|||
|
|||
Sam podsunąłbym kilka propozycji do regulaminu.
Ale nie chcę „filozofować” bo widzę ,że regulamin idzie w całkiem innym kierunku niż byłyby moje sugestie. Zakres „wolności słowa” regulują inne wyższe przepisy i regulamin ma tu goowno do powiedzenia i nie może niczego zmieniać ani ograniczać. Natomiast regulamin powinien zawierać pewne sprawy „techniczne” o których w ogóle tu się nie mówi. Dlatego się nie wtrącam. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Natomiast kontynuując sprawę PeterManfredo, bo to był właśnie taki przypadek „techniczny” Wydawało mi się ,że on pisze na forum pod innym nikiem. Zacząłem nawet podejrzewać pewną osobę dając w swoich wpisach do zrozumienia że mam pewne wątpliwości. Ale chyba się myliłem i dlatego dałem sobie spokój. |
|||
24-02-2013, 08:00 PM
|
|||
|
|||
RSC-2
każde nowe konto petera było banowane przez Maynarda wiec nie ma szansaby pisał. Co do anulowania kary to było by to nie w porządku do Maynarda.A nawet jeśli to Peter od dawna nie był na forum. |
|||
24-02-2013, 08:12 PM
|
|||
|
|||
@BESTIA
Jeżeli chodzi o regulamin i sprawy techniczne to może Ty napiszesz swoje zdanie na temat o który pytałem wielokrotnie i nigdy nikt nie odpowiedział i nie wyraził swojej opinii. Banowany powinien być „nick” czy „IP” Bo to jest temat do przyszłego regulaminu, a nie jakieś bzdety ,czy wolno obrażać , albo czy wolno używać wulgarnych słów.itp. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości