David Price
|
14-10-2012, 03:45 PM
|
|||
|
|||
RE: David Price
To wątek o Price'ie, wiec po co wikłać w to Adamka. Co do Price'a, to ja bym nie miał do niego pretensji o słabą klasę przeciwników. On jest zawodowcem dopiero od 3,5 roku i musi się trochę poprzecierać ze średniakami. Jednak ponieważ załatwia ich w dużym stylu, to od razu pojawia się pytanie, kiedy będzie walczyć z Kliczkami. Moim zdaniem potrzebuje jeszcze 1-2 walki z bokserami trochę lepszymi od dotychczasowych rywali i będzie gotowy. W każdym razie jak dotąd prezentuje się znakomicie. Przy imponujących warunkach fizycznych jest zaskakująco mobilny i dobry technicznie.
http://www.the-best-boxers.com |
|||
15-10-2012, 02:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2012 02:06 PM przez Jerome.)
|
|||
|
|||
@Bandit
Plus za humor :D @PeterManfredo Popieram. Price nie byłby bez szans jednak jest On słabszym zawodnikiem niż Władimir do tego nie znamy wartości jego szczęki. Może byłby jajca i po pierwszej kombinacji Hayemakera Price osunąłby się jak Michael Grant w walce z Lewisem? ;) @AdamekFightPL No cóż ale akurat droga Tomka DO walki o pas w HW była bardzo średnia. Arreola i nikt więcej znaczący. Nikt. Nie wyjeżdżaj mi tylko z kontrą "spójrz na Haye'a" czy coś w tym rodzaju bo ja doskonale wiem, że są gorsi od Tomka jednak nie będę go za to chwalił bo sam idealny nie jest. Rozumiesz? ;) Zgadzam się, że matematycznie Adamek jest nr3 w HW (nawiązanie do box.rec) bo jest bardzo aktywny a i NAZWISKA ma w miarę dobre. Arreola, Chambers teraz Solis. Jako mały plus Grant, Estrada, Aguilera oraz leszcze typu Vinny, McBride i niestety ówczesny Andrew. Pamiętaj też, że Tomek PO walce z Vitkiem zawalczył dopiero z teoretycznie najlepszym zawodnikiem (nie wliczając Ukraińca) w swojej karierze HW więc musisz to odpowiednio rozgraniczyć. @Bandit Rozumiem, że Estrada to dla Ciebie bum tak? No cóż.. nie jest to wirtuoz ale z Tomkiem dał wyrównaną walkę. Jest to chyba moja ulubiona walka Górala (ogólnie). KO na Walkerze to inna bajka. @Hugo Popieram. Dobrze byłoby aby David wygrał z kimś chociażby pokroju Wacha czy Dimitrenki. Ja bardzo, ale to bardzo chciałbym zobaczyć jego starcie z Heleniusem i oczywiście z Furym. Jeśli kogoś takiego by pokonał to daje mu zielone światło do Braci. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
15-10-2012, 02:11 PM
|
|||
|
|||
Chodziło mi o to że Estrada to bardzo dobry bokser, a nie kelner dla wypłaty.
Niestety jego problemem jest brak motywacji i jak widzimy otyłość. Amatorke ma bardzo dobrą, nastepna walka z ........................... Galenem Brownem, tak tym którego znokautował Hasim Rahman. Jeśli wniesie ponad 110kg nie widze dla niego przyszłości. Powinien się ogarnąć za walkę z Adamkiem dostał 75.000$ |
|||
15-10-2012, 02:14 PM
|
|||
|
|||
@Bandit
Nie no bardzo dobry to przesada ale zgodzę się, że gdyby się za siebie wziął to może by coś zdziałał. Operując tym co mam obecnie nazwę go średniakiem. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
15-10-2012, 02:17 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Napiszę to jeszcze raz. Adamek dostał walkę o pas w HW nie za osiągnięcia w tej kategorii wagowej (chociaż po pokonaniu Arreoli stał się nr 1 wśród pretendentów do pasów Kliczków) a za osiągnięcia w niższych kategoriach wagowych. Walka z Arreolą była tylko ''kropką nad i''. Jestem ciekaw czy jest ktoś na forum kto byłby wstanie skazać jakiegoś zawodnika w HW, który miał trudniejszą drogę walki o pas niż Adamek. |
|||
15-10-2012, 03:51 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
To zdecyduj się.. Albo uważasz, że Adamek dostał walkę za osiągnięcia z kategorii niżej albo że miał trudną drogę do walki o pas. To z resztą nie ma związku z Davidem który jak się orientuję nie śpieszy się do walki o pas. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
15-10-2012, 03:57 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Heh... bo miał trudną drogę walki o pas w końcu zdobycie mistrzostw w 2 kategoriach wagowych do najłatwiejszych rzeczy nie należy. Davida chciałbym zobaczyć w walce, z którymś z braci Kliczko. Jestem ciekaw jak poradzili by się z zawodnikiem tak utalentowanym, nie ustępującym im warunkami fizycznymi w dodatku ze świetną techniką i szybkością. |
|||
15-10-2012, 04:01 PM
|
|||
|
|||
@AdamekFightPL
Czy tylko ja oddzielam karierę i osiągnięcia Górala przed przyjściem do heavy od tego co jest teraz? Moim zdaniem powinieneś się tym kierować. Co do Braci no to Davida już widzę z Vitalijem. Vitek jest wyraźnie wolniejszy i nie kopie tak jak Price. Technicznie jest o wiele lepszy ale jego czas zbliża się wielkimi krokami i kto wie czy dwójka Davidów nie jest w stanie już szarpnąć legendę V.K. They think they're good, I know I'm great ;] |
|||
15-10-2012, 04:22 PM
|
|||
|
|||
DAWID prędzej czy później spotka goliata, tylko że będzie na odwrót
|
|||
15-10-2012, 04:28 PM
|
|||
|
|||
@Jerome
Jeżeli oddzielasz karierę Adamka z przed przejścia do HW i po przejściu to robisz błąd. Gdyby tak było bokserowi po przejściu do innej kategorii wagowej zerował by się rekord... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości