Tyson Lewis - konferencja.
|
12-11-2012, 09:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Tyson Lewis - konferencja. | |||
13-11-2012, 01:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Tyson Lewis - konferencja.
Tyson wyglądał bardzo groźnie. No i taki też był.
|
|||
15-11-2012, 08:52 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-11-2012 08:57 PM przez RoyJonesJr.)
|
|||
|
|||
Czy mógłby ktoś dokładnie przetłumaczyć co mówi Tyson do jakiegoś kibica/redaktora. Mniej więcej się domyślam, ale nie słowo w słowo. Gdyby był ktoś tak miły i przetłumaczył byłbym bardzo wdzięczny.
AdamekFightPL Ty moim zdaniem skoro robisz takie świetne HL powinnieneś wiedzieć najelpeij co tu mówi Mike pewnie wiesz co to jest GP. <gorilla productions> w ostatnim roku robili świetne HL o bokserach m.i.n <wg mojej klasyfikacji> 1.Mike Tyson 2.Roy Jones Jr 3.Floyd Mayweather/Ricky Hatton właśnie w drugiej części HL'u GP jest świetne wytłumaczone co mówi Mike a przy tym świetna muzyka taka sytuacyjna. wygląda całkiem inaczej niż na filmiku ktory tu wstawiłeś wpisz na YT Mike Tyson GP. warte do obejrzenia całe. P.S jestem tu pierwszy dzien.. podpowie mi ktos moze jak wstawic obrazek pod postem ? z gory dzieki. [/quote] "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
15-11-2012, 08:55 PM
|
|||
|
|||
@RoyJonesJr
Obrazek pod postem w sensie sygnaturę? W panelu użytkownika używasz opcji "EDYTUJ SYGNATURĘ" i w polu sygnatury wpisujesz: [img] LINK DO SYGANTURY [/img] tylko bez tych spacji w środki. Obrazki w postach dodajemy w ten sam sposób. |
|||
15-11-2012, 08:58 PM
|
|||
|
|||
(15-11-2012 08:55 PM)Szakal napisał(a): @RoyJonesJr dziękuje Rigo "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
16-11-2012, 05:13 PM
|
|||
|
|||
@RoyJonesJr
Mój angielski nie jest perfekcyjny, ale rozumiem ten język. Chciałem tylko aby ktoś przetłumaczył słowo w słowo Film o Tysonie w wykonaniu Gorilli widziałem i to nie raz, ale nie zwróciłem uwagi akurat na ten moment |
|||
16-11-2012, 06:01 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-11-2012 06:32 PM przez PeterManfredo.)
|
|||
|
|||
Gdzie tam jest tłumaczenie bo nie zauważyłem...
|
|||
16-11-2012, 06:28 PM
|
|||
|
|||
(16-11-2012 05:13 PM)AdamekFightPL napisał(a): @RoyJonesJr W porządku stary przecież nie umniejszam Twoich możliwości. ale właśnie ten moment na który nie zwróciłeś uwagi urzekł mnie tak że przewijałem po 3 razy a swoją droga. jeżeli można wiedzieć po co Ci słówka ? HL o Mike'u ? Ciekawie w takim razie. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
16-11-2012, 06:36 PM
|
|||
|
|||
RE: Tyson Lewis - konferencja. | |||
16-11-2012, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Kariera Mike'a jest tak bogata że można o nim tworzyć i tworzyć sam pochłonąłem o nim pare dokumentów i HL każdy zaskakujący
pozdro. "..Ja też przesiedziałem życia część gdzieś na ławce więc wiem że powstanie z niej wcale nie jest łatwe..." |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości