Wołodymyr Kliczko
|
20-12-2014, 12:08 AM
|
|||
|
|||
RE: Wołodymyr Kliczko
Haye,Povetkin,Peter , Rahman, oni wszyscy twierdzili że znaleźli sposób na Władimira,jak się skończyło to my wszyscy wiemy
![]() Sposób na Kliczke ma się do tej pory póki nie przyjmie się pierwszego mocnego młota, potem wszystko ubywa jak bąbelki z Chińskiego Szampana,czyli w kilkanaście minut. |
|||
30-12-2014, 01:02 AM
|
|||
|
|||
Tak się zastanawiam ile walk rocznie może dawać Kliczko? Miałem nadzieję na 3, ale wychodzi na to, że będą tylko 2, skoro pierwsza będzie dopiero w kwietniu. I tak się od razu zastanawiam, co z tymi gośćmi z eliminatorów? Pewnie mimo wygranych walk i tak będą musieli sporo się naczekać na swoją kolej.
![]() Powinno się jakoś zmusić Kliczko do 3 walk w roku. Ale jak? |
|||
30-12-2014, 01:08 AM
|
|||
|
|||
@Wilczekstepowy
Federacje nie naciskają na Kliczko ze względu na pieniądze. Kliczko promuje sam siebie, zarabiając dużo przez co federacje też mają duży hajs. Tak samo jest z Mayweatherem. Myślisz, że gdyby taki Miguel Vazuqez zdobyłby pas w kategorii lekkiej i lekkopółśredniej federacje by trzymały? Nie, bo zarabią na nim grosze. PIENIĄDZE > Boks |
|||
30-12-2014, 01:15 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-12-2014 01:16 AM przez Tar-Ellendil.)
|
|||
|
|||
Kliczko dopiero co bronił obowiązkowo od WBO i IBF czego od niego jeszcze wymagacie. Pewnie w 2015 będzie bronił z Furym jeszcze, a dalej w kolejce Cunningham/Glazkov.
WBA nie wystawia żadnych pretendentów bo oni w ogóle to odstawiają cyrki z tymi pasami. |
|||
01-01-2015, 02:02 PM
|
|||
|
|||
Ja do Kliczko nic nie mam. Bardzo go lubię i chciałbym go w ringu widzieć, jak najczęściej. Na pewno częściej niż 2 razy w roku.
![]() |
|||
01-01-2015, 03:06 PM
|
|||
|
|||
Akurat obowiazkowe obrony u Wladka wygladaja calkiem spoko. Dochodzi czasem do zgrzytow ze obowiazkowy Laepai dostaje walke wczesniej niz pierwszy obowiazkowy Pulew ale mozna to wybaczyc. Ja wierze w ten kontrakt na HBO ktory powinien definitywnie zamknac drzwi do walk o tytul dla bokserow na poziomie Mormecka czy Wacha albo Pianety.
Teraz Jennings, potem Fury, potem jakis Perez na odbudowe i np walka ze Stivernem i rewanz z Furym. ![]() |
|||
01-01-2015, 04:27 PM
|
|||
|
|||
@Gogolius
Twoja wiara w Fury'go wręcz powala, no ale niech Ci będzie. Po wygranej nad Jenningsem i Furym chciałbym zobaczyć Władka w walce o pas WBC ze zwycięzcą Stiverne/Wilder. |
|||
01-01-2015, 05:29 PM
|
|||
|
|||
Nie no, trochę to z przymrużeniem oka piszę. Nie ma boksera z którym Kliczko nie byłby faworytem w HW, ale Fury'emu daje największe szanse. Trochę życzeniowo rzecz jasna, ale ktoś Ukraińca musi strącić z tronu.
|
|||
01-01-2015, 05:50 PM
|
|||
|
|||
(01-01-2015 05:29 PM)Gogolius napisał(a): Trochę życzeniowo rzecz jasna, ale ktoś Ukraińca musi strącić z tronu. Ja już jakiś czas temu przestałem się łudzić, że ktoś taki się znajdzie, ale Fury to obecnie chyba największa nadzieja choć ja naprawdę nie potrafię sobie wyobrazić przegrywającego Władimira z Tysonem. |
|||
06-01-2015, 10:32 AM
|
|||
|
|||
Jednym ze sparingpartnerów Kliczki do walki z Jenningsem (?) ma być Joseph Parker. Nowozelandczyk to jeden z najciekawszych prospektów wagi ciężkiej, będzie miał szansę podpatrywać mistrza.
A na walkę 25 kwietnia wciąż liczy Briggs, ale chyba sam Kliczko stwierdził już, że taka opcja nie jest poważnie rozpatrywana. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości