| 
					Boty
				 | 
| 
					10-11-2012, 08:12 PM 
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-11-2012 08:14 PM przez Szakal.)
| 
 | |||
| RE: Boty 
					@Peter Jeśli chodzi o filmy, to np. jest to: Dla YT: [video=youtube] LINK DO FILMU [/video] Dla DM: [video=dailymotion] LINK DO FILMU [/video] i tak dalej. ------- [EDIT]: A jeśli chcesz mieć na przykład animowaną sygnaturkę to musi ona być zapisana w rozszerzeniu .gif i wtedy normalnie używa się [img] LINK DO SYGANTURKI [/img] | |||
| 
					28-11-2012, 12:05 PM 
| 
 | |||
					Panowie, teraz ja mam pytanie do Was. Tych, którzy dobrze wiedzą, jak działa reklama w Internecie. Otóż, zauważyłem, że od pewnego czasu rejestrują się tu osoby, które piszą 3-5 postów i znikają. Nie byłoby nic w tym dziwnego, gdyby nie to, że każda z nich ma w sygnaturze jakąś reklamę. A raczej linka do strony jakiegoś produktu/usługi. Nie są to boty, bo posty piszą w miarę na temat, zresztą, bot nie przejdzie zabezpieczeń, które tu mamy. Piszą przez parę minut i znikają. A reklama zostaje. Czy dobrze rozumuję? Macie jakąś wiedzę na ten temat? Kto zatrudnia takie osoby do robienia podobnie idiotycznych rzeczy (co to za reklama, którą moderator może w pół sekundy usunąć edytując sygnaturę?!)? | |||
| 
					27-04-2013, 06:18 PM 
| 
 | |||
					Panowie zastanawiam się czy liczba gości przeglądających forum jest prawdziwa a bardziej zapytam nawet - goście = boty czy goście to ludzie tyle, że nie zarejestrowani? P.S Przewijając pasek w dół forum mamy liczby aktywnych userów w ostatniej godzinie oraz liczbę gości... | |||
| 
					07-05-2013, 06:07 PM 
| 
 | |||
					Ciekawe jest to, że według statystyk zarejestrowanych użytkowników jest tylko... 17 tysięcy a udzielających się na forum ok. 20...
				 | |||
| 
					07-05-2013, 08:49 PM 
| 
 | |||
					Ci rejestrowani to 99 proc. boty. Ciekawe jak z gośćmi.
				 | |||
| 
					08-05-2013, 06:48 PM 
| 
 | |||
					Zarejestrowanych było już ponad 30 tys, ale zrobiłem pewnego dnia pogrom botów   | |||
| 
					« Starszy wątek | Nowszy wątek »
				 | 
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości